Haberler

Bursa'da 2 kişinin öldüğü silahlı saldırının nedeni ortaya çıktı

Güncelleme:

Bursa'da 2 kişinin öldüğü silahlı saldırının nedeni ortaya çıktı

"Niye geldin" tartışmasında kan aktı : 2 ölü 1 yaralı

BURSA - Bursa'da bir hobi bahçesinde "Niye geldin" tartışmasında kan aktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle tabancadan çıkan kurşunların hedefi olan 2 kişi hayatını kaybederken bir kişide yaralandı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu Soğanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bebe konfeksiyon işiyle uğraşan Ertan Şahbaz kendisine ait olan hobi bahçesinde arkadaşları Ercan Bayram ve Deniz K.'yı maç izlemek için davet ederek buluştu. Ardından hobi bahçesine Furkan G. geldi. Furkan G.'nin geldiğini gören arkadaşları "Niye geldin?" sorusunu söylemeleri üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyümesi üzerine Furkan G. aracına giderek ruhsatsız tabancayı alarak hobi bahçesine geri gitti. Burada bulunan Ertan Şahbaz, Ercan Bayram ve Deniz K.'yı doğru ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Ertan Şahbaz, Ercan Bayram ve Deniz K. kanlar içerisinde yerde kalırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri Ertan Şahbaz ve Ercan Bayram'a yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiğini belirledi. Deniz K. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ertan Şahbaz ve Ercan Bayram'ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Deniz K.'nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise cinayetin faili olan Furkan G.'yi İstanbul'a kaçtığı sırada Yalova'da kıskıvrak yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

2 kişinin öldüğü cinayetin sebebi dehşete düşürdü

Deniz K. davet edilmediği halde gittiği hobi bahçesinde "niye geldin" sorusunu kendine yediremediği ve daha sonra aracında bulunan ruhsatsız tabancayı alarak cinayeti işlediği öğrenildi.

Öte yandan Ertan Şahbaz'ın evli 3 çocuk babası olduğu ve bebe konfeksiyon işiyle uğraştığı Ercan Bayram'ın ise hafriyat işleriyle uğraştığı öğrenildi.

Ertan Şahbaz'ın ve Ercan Bayram'ın cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Ercan Şahbaz bugün ikindi namazına müteakip Üçevler Mahallesi'nde bulunan Aziz Mahmut Hüdai caminde kılınan cenaze namazının ardından Demirci Mezarlığı'na defnedileceği öğrenilirken Ercan Bayram'ın ise ikindi namazına müteakip Yediselviler caminde kılınan cenaze namazının ardından Değirmenlikızık Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ercan Bayram Osmangazi İstanbul Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title