Haberler

Bozüyük'te Evden Hırsızlık Yapan Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir evden hırsızlık yapan zanlı jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bozüyük'ün Saraycık köyünde akşam saatlerinde İ.T. isimli şahsın evine hırsız girdiği ihbarı alındı. İhbar ardından harekete geçen Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından plakası tespit edilen araç ve şüpheli şahıs takip edildi. Bozüyük ve Söğüt İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan koordine sonucu şüpheli şahıs çalınan malzemeler ile birlikte yakalandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir evden hırsızlık yapan zanlı jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Bozüyük'ün Saraycık köyünde akşam saatlerinde İ.T. isimli şahsın evine hırsız girdiği ihbarı alındı. İhbar ardından harekete geçen Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından plakası tespit edilen araç ve şüpheli şahıs takip edildi. Bozüyük ve Söğüt İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan koordine sonucu şüpheli şahıs çalınan malzemeler ile birlikte yakalandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Saraycık Bozüyük Bilecik Söğüt Güvenlik Hırsızlık Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title