Haberler

Denizli'de şiddet gördüğü kocasını bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı

Güncelleme:

Denizli'de gece saatlerinde tartıştığı kocasını göğsünden ve karnından bıçaklayarak öldüren kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Boşanmayı kabullenemeyen adamın cinayet öncesi cinnet geçirdiği belirtilirken, kadın adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilerin, "Eşinizden şiddet gördünüz mü?" sorusuna kafa sallayarak olumlu cevap verebildi.

Pamukkale ilçesine bağlı 15 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda gece saatlerinde apartmanın birinci katında yaşayan Emel Ener (35), kocası Barış Selahattin Ener'i eline aldığı bıçakla göğsünden ve karnından bıçakladı. Koca kanlar içinde yere yığılırken, şok geçiren Emel Ener, annesini arayarak durumu söyledi.

Denizli'de şiddet gördüğü kocasını bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yeri giden anne, karşılaştığı manzara sonrası ihbarda bulundu. Olay yerine giden sağlık görevlileri yere yığılan adamın hayatını kaybettiği belirledi, şok geçiren kadın ise güvenlik güçleri tarafından olay yerinde gözaltına alınarak karakola götürüldü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Karakoldaki işlemleri tamamlanan kadın, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye çıkarıldığı sırada, "Eşinizden şiddet mi gördünüz?" sorusuna kafa sallayarak olumlu cevap veren kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'de şiddet gördüğü kocasını bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı

TAKSİDE TANIŞMIŞLAR

İstanbul'da eşiyle takside tanıştıktan sonra 1 sene önce dünyaevine girip 6 ay öncede Denizli'ye taşınan kadının verdiği ifadede, gece saatlerinde eşinin alkol aldığı, kendisinin sürekli darp edildiğini ve bundan dolayı aralarında geçimsizlik olduğunu söylediği yer aldı.

BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

Kadının boşanmak istediğini belirttikten sonra ise tartışmanın başladığı öğrenildi. Bunu hazmedemeyen kocanın evi darmadağın edip eşinin üstüne yürümeye çalıştığı sırada olayın gerçekleştiği ortaya çıktı. Kocanın otopsi işlemlerinin tamamlanması ardından cansız bedeni Manisa'dan gelecek olan aile yakınlarına teslim edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (8)

Engin Dogan:

Ölüm hiçbir şekilde güzel değil ama ablamızın canına tak etmiş demekki

40
5
yanıtYanıtla
osman kurugül:

ne olursa olsun kadına el kaldırılmaz..

14
14
yanıtYanıtla
Fenerli :

Allah sana da boşanma kanunlarının yaptırımlarını nasip etsin bir kadın cümlesiyle evinden sokaklara atil ölene kadar nafaka ode tazminatlar çocuk velayeti ile yavruna hasret yaşamak 6284 ile zulüm yaşamak

yanıt0
yanıt0
Great Work:

erkek cinayetleri durdurulsun

8
16
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Hemen serbest birakilsin darpeden öldüre n koca sevgili adli kontrol sarti ile serbest kaliyorsa zavalli ablamizi serbest kalsin canina tak etmistir

17
4
yanıtYanıtla
harun ateş:

baya şitdet görmüş abla hertarafı yarabere adam cokdövmüş belli

6
14
yanıtYanıtla
ismail bey :

Erkek yapınca kadınlar sokaklara dökülüyor, avukatlar adliye önlerinde eylem organize ediyor. Kadınlar erkeği öldürünce şiddet, darp, nefsi müdafaa diye 6 ayda çıkıyor. Erkek ölümleri durdurulsun....

6
9
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

ARTIK HERKES HERAN HERSEY YAPABILIR. INSANLAR TAMAMEN AGRESIVLESTI! KADIN ERKEK FARKETMIYOR,GÖZÜ DÖNMÜS BIR KADIN ELINE KESICI ALET GECIRIRSE SIKINTI VAR DEMEKTIR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title