Haberler

Boğazda 49 Çift "Evet" Dedi

Boğazda 49 çift "Evet" dedi Törende renkli anlar yaşandıİSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi geleneksel hale getirdiği toplu nikah törenlerine bir yenisini ekleyerek, tam 49 çifte toplu nikah töreni düzenlendi.

Boğazda 49 çift "Evet" dedi

Törende renkli anlar yaşandı

İSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi geleneksel hale getirdiği toplu nikah törenlerine bir yenisini ekleyerek, tam 49 çifte toplu nikah töreni düzenlendi. İstanbul Boğazı'nın en güzel noktasında gerçekleşirken çiftlerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Çiftlerin nikahlarını Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı kıydı. Üsküdar'da bir restoranda düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı toplu nikah töreninde konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, şunları söyledi: "Onlara hem İstanbulumuzun güzelliklerimizi gösteriyoruz, hem de yaşadıkları bu güzel anı daha da güzelleştirmek adına toplu nikah kıyıyoruz. Sadece nikahtan öte bir mutluluğun paylaşılması, toplumsal duyarlılığın arttırılması ve bir arada yaşama kültürünün gelişmesi adına da önemli katkılar sağladığı kanaatindeyiz. Burada olan tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz."

Dünya evine giren gelinlerden Ceylan Gündoğdu eşini çok sevdiğini ve nikahında büyük heyecan yaşadığını kaydetti. Damatlardan Mahmut Dursun, nikahlarının kıyılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'ya teşekkür ettiler. Çiftler ve aileleri toplu nikah sonrasında boğazın nefis manzarasında yemeklerini yedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arnavutköy Belediyesi İstanbul 3. Sayfa Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title