Haberler

Beylikdüzü'nde hastanede ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde dedesinin yanında refakatçi olarak kalırken, koluna ilaç enjekte edilmesinin ardından hayatını kaybeden hemşire Selen Bilgin'in son anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hemşirenin hastanenin koridorlarında dolaştığı görüldü. Bilgin'e enjekte edilen ilacın şişesinin üzerinden çıktığı ileri sürülen doktor da görüntülerde yer aldı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan doktorun, Bilgin'in girdiği odadan dakikalar sonra çıkması dikkat çekti.

Beylikdüzü'nde dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı hastane odasında ölü bulunan genç hemşirenin, ölmeden önceki son anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

GENÇ HEMŞİRENİN SON ANLARI ORTAYA ÇIKTI

Olay, 13 Mayıs'ta Beylikdüzü'nde bulunan Özel Birinci Hastanesi'nde yaşanmıştı. Dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı hastanede koluna ilaç enjekte edilmesinin ardından odada ölü bulunan hemşire Selen Bilgin olayına ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde, 24 yaşındaki genç hemşirenin hastane koridorlarında dolaştığı görüldü.

Beylikdüzü'nde hastanede ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıktıSelen Bilgin

GÖRÜNTÜLERDE ŞÜPHELİ DOKTOR DA VAR

Olaya ilişkin cebinden iğneyle enjekte edilen ilacın şişesinin çıktığı ileri sürülen doktor Fatih A. da görüntülerde yer aldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Fatih A.'nın da Selen Bilgin'in girdiği odadan dakikalar sonra çıkması yer aldı.

Beylikdüzü'nde hastanede ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıktıDoktor Fatih A.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan Doktor Fatih A., Selen Bilgin'in ilacı kendi kendine kolundan enjekte ettiğini söylemiş suçlamaları reddetmişti. Doktor Fatih A. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Beylikdüzü Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (23)

Gh Tgv:

Cinayet

185
6
yanıtYanıtla
Memo Bozcu:

adam kadini seviyordur kadin da sevmiyor istemiyordur adamda muhtemelen ya benimsin yada topraxinsin demiştir..

126
20
yanıtYanıtla
Uğur Deniz:

İki dk ne yazdın beee

yanıt1
yanıt8
Emin Tas:

Hukuk sadece garibanın suç işlediğin de çalışan müesese değildir doktor zengin siyailerinde ceza alabileceği bir müeyyide olmalı adalet yoksa düzende olmaz düzen yoksa devlette yoktur

89
6
yanıtYanıtla
Sara su Güven:

Kadın cinayetlerini durdurun bizde yaşamak mutlu olmak istiyoruz dünyada uzun mutlu bir ömür sürmek istiyoruz anne olmak istiyoruz çocuklarımızı büyütmek istiyoruz okumak istiyoruz kariyer yapmak istiyoruz torunlarımız görmek istiyoruz yardım edin kadınlara kız çocuklarına öldürülmeyecekleri bir ülke bırakın

49
13
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Dikkat çekmek için burası uygun değil bacı kardeş

yanıt13
yanıt27
Sara su Güven:

Kadın cinayetlerini durdurun evlenmeye korkuyoruz öldürülme korkusundan devletimiz biz kadınları korusun bizde oy veriyoruz bizim oylarımız hiçemi sayılıyor

33
17
yanıtYanıtla
Zebra 21:

Mesele oy meselesi değil mesele zihniyet meselesi

yanıt29
yanıt5
Umut Yağcı:

Hemenn anladınız kadın cinayeti oldugunu devlet zaten kadınları koruyor

yanıt8
yanıt26
Sinan Bulduk:

Evlenirken gözlerini mi bağlıyorlar , kimle evlendiğini bilmiyor musun

yanıt11
yanıt27
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title