Haberler

Bebek'te ulu orta ilişkiye giren adam tutuklandı, kadın akıl hastanesine sevk edildi

Güncelleme:

Bebek sahilinde halka açık alanda cinsel ilişkiye giren şüpheli, 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Olaydaki kadının aklı dengesinin yerinde olmadığı belirlenirken, C.M.T isimli kadın Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tutuklanan şüpheli ifadesinde "Akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum" dedi.

Bebek sahilinde kameralara yansıyan görüntüler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış, Başsavcılığın talimatı üzerine, halka açık alanda ve alenen ilişkiye giren C.M.T. ve Ö.K. gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. İfadeleri alınmak üzere Savcılığa çıkarılan şüphelilerden C.M.T.'nin, İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden alınan rapor doğrultusunda, kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe bulunduğu, bu nedenle şüpheli Ö.K.'nin 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

KADIN RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ'NE SEVK EDİLDİ

'Hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan hakkında soruşturma başlatılan şüpheli C.M.T. ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altına alınması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

"AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞINI BİLMİYORDUM"

Öte yandan şüpheli Ö.K.'nin nöbetçi sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, "Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi.

ŞÜPHELİ ADAM TUTUKLANDI

Şüpheli Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, C.M.T. ise gözlem altına alınmak üzere Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çağlayan Adalet Sarayı Cumhuriyet Bebek 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

mehmet can:

Bereketsizlik ve pahalılık neyin bedeli herkes anlasın artık. Allah ile şaka olmaz. Herkes dinden uzaklaştı. kıyamet alametleri zuhur etmeye başladı. Tek istediğim düzgün yaşayan insanlara birşey olmaması. Allah bizleri bu insanlar yüzünden cezalandırmasın

98
27
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

Mehmetim doğru söylüyorsun ancak dünyada 55 islam ülkesinde hangileri tam olarak allahın yolunda gidiyorlar insan önce çağdaş olması lazım herşeyin başı ordan başlar

yanıt5
yanıt0
Erkan Can :

o kadar suç kaydı olan bir suç makinasının insan içerisinde ne işi var diye soran bir tek ben miyim ?

99
4
yanıtYanıtla
Bora Çiğdem Kara:

Yok olacak toplumlarda önce ahlâk çöker, bütün hayasizliklar normal karşılanır. Bel bereket biter, toplum mutsuz ve huzursuzluk la bir telaşa düşer, artık bütün ruhlar hastadır..

58
6
yanıtYanıtla
Abdullah Özdemir:

Allah'a ne hesap verecekler.

40
11
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

yabancı uyrukluları korumak için 40 takla atıyorlar.önce bunlar Türk vatandaşı yabancı değil dediler sonra vatandaşlık verilmiş pakistan uyruklu oldukları ortaya çıktı.şimdi ''akli dengesi yerinde olsa böyle şeyler yapmaz yabancılar'' demek için akıl hastanesine yatırdık diyorlar

28
17
yanıtYanıtla
corci:

bu insanlar hala covid izni adı altında bizimle beraber yaşıyor millet gözünüzü açın artık

17
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title