Haberler

Başkan Arısoy doğalgaz patlamasının yaşandığı noktada inceleme yaptı

Güncelleme:

Başkan Arısoy doğalgaz patlamasının yaşandığı noktada inceleme yaptı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy akşam saatlerinde doğalgaz patlamasının yaşandığı noktada incelemelerde bulundu.

Başkan Arısoy doğalgaz patlamasının yaşandığı noktada inceleme yaptı

İSTANBUL - Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy akşam saatlerinde doğalgaz patlamasının yaşandığı noktada incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası açıklama yapan Arısoy, "Büyük geçmiş olsun her hangi bir kimsenin zarar görmemiş olması en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada bütün tedbirler alınmış durumda." dedi.

Akşam saatlerin de Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Çayır sokakta doğalgaz sızıntısında kaynaklı patlama meydana gelmiş ve yükselen alevler nedeniyle 4 araç hasar görmüştü. Patlamadan kısa bir süre sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da olay yerine gelerek patlamanın gerçekleştiği ve çöken yolda incelemelerde bulundu. Arısoy incelemeleri sırasında yetkili personelden de bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Arkamda görmüş olduğunuz alanda çökmeyle birlikte bir yangın çıktı ve araçlar zarar gördü. Bu bölgede şuan elektrik ve doğalgaz yok. Hemen buraya bakan binalar boşaltıldı. Büyük geçmiş olsun her hangi bir kimsenin zarar görmemiş olması en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada bütün tedbirler alınmış durumda. Zeytinburnu Buz Adası bu çevrede oturan vatandaşlarımız için sabaha kadar hazır bütün ihtiyaçlarını gidermek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tekrar geçmiş olsun.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ömer Arısoy Zeytinburnu İnceleme Ömer 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title