Haberler

Kırşehir'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

2020 Nisan ayında 4 yaşındaki bir çocuğun köpek saldırısı sonucu hayatını kaybettiği Kırşehir'de benzer bir olay daha yaşandı. Merkez Yenice mahallesinde bir çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kurtulmak için çıktığı aracın camının kırılmasıyla ciddi şekilde yaralanan çocuk olay sırasında da büyük korku yaşadı.

Türkiye'de başıboş köpeklerin saldırılarına dair haberler art arda gelmeye devam ediyor. Nisan 2020'de 4 yaşındaki bir çocuğun köpek saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdiği Kırşehir'de, korkunç bir olay daha yaşandı.

BOŞ ARAZİDEN BİR ANDA ÖNÜNE FIRLADILAR

Merkez Yenice Mahallesi'nde bir çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Boş araziden bir anda önüne fırlayan iki köpekten korkarak can havliyle bir aracın üzerine çıkan çocuk hiç beklemediği bir kaza yaşadı.

ARACIN CAMI KIRILINCA CİDDİ ŞEKİLDE YARALANDI

Korkuyla çıktığı otomobilin üstünde camın ağırlığına dayanamayarak kırılmasıyla ciddi şekilde yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, olayın vahameti güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Köpek Saldırısı Kırşehir Çocuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

sokak köpeklerini toplatmayan yetkililer suç işliyor bence. toplum sağlığı açısından gereğini yapmadıkları için

21
0
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

bu sokak köpekleri imtihanımız ne olacak bilmiyorum bir küpe takınca ve kısırlaştırınca zararsızmı olmuş oluyorlar hayvanlar aç aç artı tehlike çoluğumuz çocuğumuz var ödümüz kopuyor birşey olacak diye.

13
2
yanıtYanıtla
corci:

aaa olur mu , patili dostlarımız onlar, oyun istiyorlar

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title