Haberler

Balıkçı Kenan, Tapulu Arazisine El Konulduğunu İddia Etti

Güncelleme:

Balıkçı Kenan olarak tanınan Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki dükkanının hemen yanında bulunan tapulu arazisine el konulduğunu iddia etti. Duruma tepki gösteren Balcı, çevresini pankartlarla donattı ve yetkililerden yardım istedi.

Balıkçı Kenan olarak tanınan Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki dükkanının hemen yanında bulunan tapulu arazisine el konulduğunu iddia etti. Dükkanın çevresini pankartlarla donatan Kenan Balcı, duruma tepki gösterdi.

Beylikdüzü'nde bulunan Kenan Balcı, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nin bulunduğu alanın Ekrem İmamoğlu tarafından gasp edildiğini iddia ederek, "Tapumuza çöktü. Türkiye deniz canlıları müzesini yıktı. Saymakla bitmiyor. Ben AK Parti sevdalısıyım. Bizden talepleri oldu. Yerine getirmediğimiz için bize yapmadığı kötülüğü bırakmıyor. 10 tane dava açmış. Birini kazanıyoruz, bir tane daha açıyor. Balıkçı Kenan yok ediyor. Ruhsatlı yerimizin ruhsatını iptal etti" ifadelerini kullandı.

Dükkanının çevresine "Ekrem İmamoğlu toprağımızdan elini çek", "Ekrem İmamoğlu zulüm yapıyor" yazılı pankartlar asan Kenan Balcı, yetkililerden yardım istedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kenan Balcı Beylikdüzü Balcı 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title