Haberler

Bağcılar'da kadınların da dahil olduğu kavga nedeniyle ortalık savaş alanına döndü: 7 yaralı

Güncelleme:

Bağcılar'da akraba olan iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kadınların dahil olduğu kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olay anı kameralara yansırken, kavga nedeniyle 7 kişi yaralandı.

Önceki gün akşam saatlerinde Esenler Caddesi üzerinde yaşanan olayda, iddiaya göre, akraba olan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından iki grup, cadde üzerindeki taraflardan birine ait iş yerinde kavga etti.

7 KİŞİ YARALANDI

Kavga caddeye taşınca ortalık savaş alanına döndü. Kadınların da karıştığı ve yumruk, taş, sopaların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sevk edildi. Polis kavgası sonlandırdıktan sonra Abdulbaki E., Suat K. ve Fatih E.'yi gözaltına aldı.

KAVGA ANI KAMERADA

Yaşanan kavga ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına ve çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir kadın ve iki kişinin iş yerine geldiği, elindeki sopalarla iş yeri sahibini dövdükleri, sandalye fırlattıkları ve ardından kavganın caddeye taşındığı görüldü.

TAŞ VE SOPARLA SALDIRIYORLAR

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde ise, kalabalık grubun taşlı sopalı birbirine vurduğu ve bir kişinin aldığı darbeyle yere yığıldığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenler kavga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

atilla:

kavga değil güç gösterisi yapıyorlar. büyük ihtimalle doğu kökenliler millete biz buradayız mesajı veriyorlar. dağdan gelip bağdakini kovma misali.

7
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Tipler bilindik tipler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title