Haberler

Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Aydın'ın Koçarlı, Köşk ve Karpuzlu ilçelerinde yapılan çalışma sonucunda 5 şüpheli üzerinde uyuşturucu madde ile yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin üzerlerinde uyuşturucu madde bulundu ve sağlık testlerinde kullanımı tespit edildi.

Aydın'ın Koçarlı, Köşk ve Karpuzlu ilçelerinde yapılan çalışma sonucunda 5 şüpheli üzerinde uyuşturucu madde ile yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Koçarlı, Köşk ve Karpuzlu ilçelerinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre yapılan çalışmalar sonucunda B.K., S.Ö., M.K., C.D. ve İ.U. isimli 5 şüpheli durduruldu. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karpuzlu Koçarlı Aydın Köşk Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title