Haberler

Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Aydın'ın Koçarlı, Köşk ve Karpuzlu ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda durdurulan 5 şüpheli, üzerlerinde uyuşturucu ile yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin sağlık testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi.

Aydın'ın 3 ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde durdurulan toplam 5 şüpheli, üzerinde uyuşturucu ile yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik icra edilen faaliyetler aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Koçarlı, Köşk ve Karpuzlu ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde şüphe üzerine durdurulan T.A., İ.A.Ç., A.Ö., İ.D. ve S.Y. isimli şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde ise uyuşturucu madde kullandıkları tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında başlatılan adli süreç devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karpuzlu Koçarlı Aydın Köşk Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title