Haberler

Kimlik soran polislere ateş açtılar

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da polis ekiplerinin şüphelenerek bilgilerini kontrol etmek istediği şahıslar, durumu reddederek polis ekiplerine ateş açtı. Şahıslarla ekipler arasında çatışma yaşanırken olayda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Avcılar'da polis ekiplerinin şüphelenerek bilgilerini kontrol etmek istediği şahıslar, durumu reddederek polis ekiplerine ateş açtı. Şahıslarla ekipler arasında çatışma yaşanırken olayda çok sayıda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Dün gece saatlerinde Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde iddiaya göre Yunus Polis ekipleri, sokak üzerinde yürüyen ve şüpheli görülen şahısları durdurarak bilgilerini kontrol etmek istedi. Durumu reddeden şahıslardan bir veya birden fazla kişi polis ekiplerine ateş açtı.

Şahıslar ile ekipler arasında çatışma çıkarken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sevk edildi. Olayda polis ekiplerinden yaralanan olmazken konu ile ilgili çok sayıda şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri ise sokakta çalışma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Avcılar Olay Güvenlik Polis 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Babayaro:

Sallandırın bunları

61
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bana 40 yıldır sokakta kimlik soran ve üstümü arayan polis olmadı olursa hiç itiraz etmem çünki bilirimki bunu vatandaşın güvenliği ve huzuru için yapıyorlardır kimlik kontrolüne ve aramaya itiraz edenin mutlaka bir yamuğu vardır

28
1
yanıtYanıtla
Alkurt:

SEVGILI DEVLET BÜYÜKLERIM, POLISLERIN BIRAZ DAHA SAVUNMA HAKKINI GENISLETIN, AYRICA HER POLIS GÖREV BASINDA CELIK YELEK TAKSIN. BAKIYORUM INCECIK BIR GÖMLEK VAR ÜSTLERINDE, OLMUYOR..HAIN COK KURSUN NEREDEN GELIR BILINMEZ, CELIK YELEK SART

22
3
yanıtYanıtla
Mert D:

Şüphelilerden Birini vuramadiniz mi la karavana hepsi demekki :D :D

7
2
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Gözaltında kaybolsunlar

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title