Haberler

İstanbul'un göbeğinde taksici dehşeti! Ücrete itiraz eden kadın turisti darbedip yere fırlattı

Güncelleme:

Ataşehir'de bir taksi şoförü, Avrasya Tüneli geçiş ücreti istemesi üzerine araçtan inmek istediğini söyleyen turist kadını darbettikten sonra yere fırlattı. O anlar kameraya saniye saniye yansırken, taksi şoförü gözaltına alındı.

Dün saat 14.00 sıralarında Ataşehir'de Fas uyruklu Fransız vatandaşı 26 yaşındaki turist Kawtar Hadir, Avrupa Yakası'nda bir adrese gitmek için taksiye bindi. İddiaya göre, taksi şoförü Ercan Yaman, turist kadını sokak aralarında bir süre dolaştırdı.

KADINI YERE ATTI

Şoförün turist yolcu Kawtar Hadir'den Avrasya Tüneli geçiş ücreti istemesi üzerine araçtan inmek istediğini söyleyen turist kadın ile şoför arasında tartışma başladı. Fransa vatandaşı kadın yolcu, 70 liralık taksimetre ücretini vermeyeceğini belirterek, polis çağıracağını söyledi. Bunun üzerine taksi şoförü, araçtan inen kadın yolcunun yanına geldi ve kadını kolundan tutarak kafasını kapıya vurdu, ardından kadını yere fırlattı.

O ANLAR KAMERADA

Bu esnada durumu gören bir mahalle sakini de kadının yardımına koştu. Yardım çığlıkları atan kadın, hareket halindeki aracın üzerine çıkarak şoförün gitmesini engellemek istedi. Taksi şoförü aracıyla olay yerinden ayrılırken kadın yolcu yere düştü. Kadın daha sonra Ataşehir Örnek Polis Merkezi'ne giderek şoförden şikayetçi oldu. O anlar bir mahalle sakini tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

KARŞILIKLI ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Kadının şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, taksinin plakasından şoför Ercan Y.'ye ulaşarak ifade vermek üzere karakola davet etti. Bir süre sonra karakola gelen Ercan Y., gözaltına alındı. Polise verdiği ifadede Ercan Y.'nin, kadının da kendisine saldırdığını ve ondan şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

RUHSATI ASKIYA ALINDI

Taksi şoförü ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, yaşanan olayın ardından Trafik Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri tarafından muayenesi olmadığı belirlenen taksi, trafikten men edildi. Taksinin çalışma ruhsatı da askıya alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ataşehir turist 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (10)

barış :

Şiddet yanlış olmuş ama adam üç kuruş para kazanacak onu da tünel geçişine mi bıraksın . keşke darp etmeseyydin.

15
21
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Sen ne ayaksın. Ne yani az para kazannınca acısını müşteriden çıkarmakmı lazım ! Belliki aynı kafadan taksicisin.

yanıt4
yanıt0
Mikail arman:

Ülkemize gelen bu bayan turisti dolandıramayınca şiddet uygulayan bu haydutu serbes bırakan savcıyada yazıklar olsun.

32
2
yanıtYanıtla
slim shady:

İstanbulda taksi terörü yaşanmaya başladı. Kimisi yolcu almaz, kimisi kavga çıkarır. Bence uber i resmen devreye sokmaları lazım!

16
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

YAŞASIN UBER

11
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Tam bir vaste ve barbarlık. Turist kadını dolandırmak isteyen taksici kılıklı dolandırıcı haydut, kadın itiraz edince şiddet uyguluyor.Ve Türk erkeklerinin kadına şiddetini net reklamını yapıyor.Yun Yani

10
2
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Ceza verilmediğini oda biliyor bazı siyası partileri destekleyip kedilerini dokunulmazlık zırfhı kazandılar Allqahım sen bunlardan ve Destekleyenlerdenhesap sor

10
0
yanıtYanıtla
Hakan:

"savcılık talimatıyla serbest bırakıldı" ! Videoyu izledim taksici bildiğin öldüresiye kadına vuruyor ! Bu mu adalet ?!

5
0
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

türkiyenin ve istanbulun yüz karaları olamaya devam ediyorlar.bu kadarda olmaz hepsi mafya gibiruhsatıı askıya almışlar.ruhsatını iptal edip hapise atacaksın

3
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bu taksici kılıklı teröristi serbest bırakan savcının araştırılması lazım. Malum İstanbul burası herşey olabilir.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title