Haberler

Arnavutköy'de servis aracı ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Arnavutköy'de emniyet şeridinden ilerleyen motosiklet sürücüsü, şeritte arıza nedeniyle park halinde olan hafif ticari aracı geçmek için sol şeride geçmeye çalıştığı esnada, sol şeritte seyir halinde olan servis aracı ile çarpıştı.

Arnavutköy'de emniyet şeridinden ilerleyen motosiklet sürücüsü, şeritte arıza nedeniyle park halinde olan hafif ticari aracı geçmek için sol şeride geçmeye çalıştığı esnada, sol şeritte seyir halinde olan servis aracı ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü geçmek istediği hafif ticari aracın altında kalarak yaşamını yitirirken, polis kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Arnavutköy-Sultangazi yolu, Yol İşletme Müdürlüğü mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre, plakası olmayan motosiklet ile ilerleyen Kasım Elşugri isimli şahıs, emniyet şeridinde seyir halinde olduğu esnada, arıza nedeniyle şeritte park halinde olan 55 AID 77 aracı fark etti. Şeritte park halinde olan aracı sollayarak geçmek isteyen sürücü, sollama yaptığı şeritte seyir halinde olan 34 LFN 533 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten fırlayan sürücü, 55 AID 77 plakalı hafif ticari aracın altına girdi. Araç altında sıkışan motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından yol güvenliği alınarak Arnavutköy-Sultangazi yolundaki trafik akışı tek şeride düşürüldü. Yolun Sultangazi yönünde yoğun araç trafiği oluşurken, ekipler olaya ilişkin çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Servis aracı Motosiklet Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title