Haberler

Araç Taşıyan Tırın Freni Patladı... Ortalık Savaş Alanına Döndü

Araç taşıyan tırın freni patladı.

Araç taşıyan tırın freni patladı... Ortalık savaş alanına döndü

İSTANBUL - Beykoz'da arkasında toplam 5 tane araç taşıyan tırın, yokuş aşağıya gittiği sırada freni patladı. Tır yolda araçlara da çarparken arkasındaki araçlar üst üste devrildi ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Kaza, saat 17.30 sıralarında, Beykoz Soğusu Caddesi'nde meydana geldi. Serkan Ateş yönetimindeki tırın frenleri yokuş aşağıya giderken patladı. Freni patlayan ve arkasında 5 araç bulunan tır, ilk önce sokak üzerinde bulunan çöp kutusuna sonra doğalgaz kutusuna çarpıp yan yattı. Yan yatan tırın üzerindeki binek arabalar devrilip yan yatarken sokakta bulunan diğer 4 araca da zarar verdi. Doğalgaz kutusundan gaz ise zamanında müdahale ile kesilirken olası bir faciadan dönüldü. Olayda yaralananın ise olmadığı bildirildi.

Arabasını yeni aldığını belirten Mustafa Ünsal isimli bir vatandaş," Arabanın frenleri patlamış araba taşıyan tırın gelmiş diğer arabalarda vurmuş. Dün aldık arabayı bugün pert oldu" dedi.

Kazayı yapan Serkan Ateş ise, "Yukarıdan aşağıya doğru iniyorduk frenleri boşaldı ilk önce herhalde. 3, 4 arabaya vurduk herhalde" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beykoz 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title