Haberler

Antalya Polisinden Yabancı Uyruklu Aranan Şahıslara Uygulama

Antalya Emniyet Müdürlüğü kentte yabancı uyruklu ve aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü kentte yabancı uyruklu ve aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. 168 yabancı kişinin denetiminde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, DEAŞ ve YPG/PYD/PKK terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü etkin operasyonlar sonucu ağır kayıplar veren terör örgütlerinin, yabancı terörist savaşçılar (YTS) adıyla Suriye uyruklu şahıslar başta olmak üzere, yabancı uyruklu şahısları terör eylemlerinde kullanılabileceği düşünülerek Irak, Kırgız, Özbek, Uygur, Çeçen, Kazak, Afgan, Tacik, Pakistan gibi yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulama yapıldı.

3 ilçenin polisi katıldı

Bu kişilerin ikamet ettiği, çalıştığı yerler, kahvehane, kafe, park, metruk bina, sera ve bahçe türü yerler, konsolosluk ve yabancı ülke temsilciliklerinin, ibadethanelerin çevresi, üniversite ve eğitim kurumlarının çevresi, ticaret ve turizm açısından önem taşıyan plaj, alışveriş merkezi, içkili eğlence mekanları çevresine yönelik, Döşemealtı, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince denetlendi.

Uygulamada ekipler 6 adet inşaat, 12 adet park, 8 adet ibadethane ve çevresi, 15 adet kamu kurumuna ait bina, tesis ve çevresi, 9 adet alışveriş merkezi çevresi, 8 adet içkili eğlence mekanı çevresi, Rus, İngiliz, Alman ve Kazakistan Konsoloslukları ve yabancı ülke temsilciliğine ait yerler ve çevrelerini denetledi.

Suç unsuru çıkmadı

Denetimlerde, 101 Türk Vatandaşı, 22 Rus, 1 Moldova, 1 Gürcistan, 1 Kazakistan, 1 Türkmenistan, 1 Özbekistan, 2 Polonya, 5 Azerbaycan, 1 Irak, 1 İngiltere, 1 Afganistan ve 30 Suriye uyruklu üzere toplam 168 şahıs ile 14 aracın sorgulaması yapıldı.

Sorgulamalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Suriye 3. Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title