Haberler

Restoranda kanlı çatışma! Yaralılardan biri suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan'ın adamı çıktı

Güncelleme:

Ankara'da önceki gün bir restorana giren kalabalık grup, masada oturan diğer gruba tabancalarla ateş etti. Saldırıda 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılırken, yaralılardan birinin suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan S.S. olduğu ileri sürüldü. Öte yandan restoranda yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ankara'da bir restoranda uğradıkları silahlı saldırıda yaralanan iki kişiden birinin "Ayhan Bora Kaplan" operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan çete üyesi olduğu iddia edildi. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

MASADA OTURAN GRUBA ATEŞ ETTİLER

Olay, 20 Kasım sabahı saat 05.00 sıralarında Çankaya ilçesi Bağcılar Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Restorana giren bir grup, masada oturan diğer gruba tabancalarla ateş etti.

Restoranda kanlı çatışma! Yaralılardan biri suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan'ın adamı çıktı

YARALANAN 2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından saldırgan grup uzaklaşırken, bir şahıs geri dönüp tekrar ateş etti ve kaçtı. Restoranda bulunanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 kişi, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Restoranda kanlı çatışma! Yaralılardan biri suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan'ın adamı çıktı

AYHAN BORA KAPLAN OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Restoranda yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, yaralılardan birinin suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan S.S. olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Olay Güvenlik Hastane Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title