Haberler

Ankara'da istinat duvarı çöktü: 1 işçiden acı haber

Güncelleme:

Ankara'da bir binanın yıkım işlemleri sırasında istinat duvarının çökmesi sonucu bir inşaat işçisi enkaz altında kaldı. Kurtarma çalışmaları sırasında işçinin cansız bedenine ulaşıldı. İşçinin olay sırasında fazla toz çıkmasın diye su dökerken göçük altında kaldığı ayrıntısı kahretti.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

TOZ ÇIKMASIN DİYE SU DÖKERKEN GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Çankaya'da bulunan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yıkım kararı verilen binada işçiler yıkım işlemlerine başladı. Molozların kaldırılması sırasında ise çalışan işçilerden Rasim Yılmaz, fazla toz çıkmasın diye su dökerken, istinat duvarının çökmesi sonucu göçük altında kaldı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Yıkım yerinde bulunan diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda arama kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla gelen arama kurtarma ve itfaiye ekipleri ise göçük altında kalan çalışanı kurtarmak için çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarının ardından Rasim Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title