Haberler

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik operasyonda 1 örgüt yöneticisi tutuklandı

Güncelleme:

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan liderliğindeki suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 1 örgüt yöneticisi tutuklandı. Operasyon kapsamında toplamda 31 şahıs tutuklandı.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, örgüt yöneticisi olduğu öne sürülen Kanber Keskin tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında sürdürülen operasyonel çalışmalar sonucunda, örgüt üyelerine suç eylemleri ile ilgili talimat verdiği ve örgütün işlediği suçları gizlemeye yönelik eylemde bulunduğu belirtilen Kanber Keskin gözaltına alındı.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Keskin, "çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten öldürme ve bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 31'e yükseldi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Operasyon Ankara Tutuklama Hırsızlık Uyuşturucu Suç Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title