Haberler

Alman turist 'Beni çöpe atın' yazılı notla ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist yalnız kaldığı evinde ölü bulundu. Turistin evinden "Beni çöpe atın" yazılı kağıt çıktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist yalnız kaldığı evinde ölü bulundu. İntihar ettiği şüphesi üzerinde durulan Alman'ın evinde "Benim anne, baba ve kardeşler öldü. Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel" ve "Türkiye her şey için teşekkür ederim" yazılı not bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Selam Sokak üzerindeki Yosun1 Apartmanı'nın 3. katındaki dairede meydana geldi. Yalnız yaşayan Alman uyruklu Uwe Szramek'ten (57) bir süredir haber alamayan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri savcılıktan alınan izinin ardından çilingir yardımıyla kapıyı açarak Alman turistin evine girdi. İçeri giren polis ekipleri evin banyosunda Uwe Szramek'i ölü halde buldu. Yapılan incelemelerde Szramek'in vücudunun isle kaplı olduğu ve çevresinde çok sayıda mangal kömürünün bulunduğu tespit edildi.

"BENİM ET ÇÖPE ATIYORSUNUZ EN GÜZEL"

Evde yapılan aramalarda ise, "Benim anne, baba ve kardeşler öldü. Başka akraba yok, belki siz beni yabancılar mezarlığına koymak istersiniz ama gerek yok. Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel! Teşekkür ederim" ile "Türkiye her şey için teşekkür ederim. Benim Yamaha motosikleti temizlik için ev sahibine bırakıyorum" yazılı 2 not bulundu.

CESET ANTALYA ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

İntihar şüphesi üzerine durulan Alman turisttin cesedi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (26)

Ali:

adam öldü gitti evin temizliği için motosikletini ev sahibine bırakıyor. şu adama kötü söz söyleyenler bu adamın değerinin 100 de 1 etmezsiniz.

14
2
yanıtYanıtla
Gül:

salak

yanıt0
yanıt4
Memleketim:

Ataistler, öncelikle müslüman olarak ölmüs insana rahmet okunur. Müslüman da olsa intahar etmisse cenaze namazi dahi kilinmiyor. Önce islam Din''ini iyice ögrenin sonra yorum yapin. Gebermis gitmis. Gevurun adetlerini, gevurun kültürünü iyi bilirsiniz. Söz konusu Islam Din''i olunca iskembeden atarsiniz yalakalar.

3
12
yanıtYanıtla
Gülcan:

Sen kim oluyonda gebermiş gitmiş diyorsun belki onun kalbi senin kokuşmuş kalbinden daha güzeldir

yanıt6
yanıt2
karadeniz:

Akıl fukarası yobaz kaybol ölen bir insana gebermiş diyorsun hiristiyanda olsa müslüman insanlık vazifesini yerine getirir en uygun şekilde cenazesi defnedilir

yanıt1
yanıt4
Memleketim:

Bana cevap veren münafiklar. Müslüman kisi öldügümde beni cöpe atin diye (vasiyet) not düsmez.

yanıt3
yanıt0
MEMLEKETTTTTTT:

SEN ÇÖPLÜKSÜN ÇÖPLÜK SEN GEBER

yanıt0
yanıt1
Memleketim:

Bana cevap veren almanlar. Babaniza bu kadar sahip cikmazssiniz. Sizler cahil ve soytarisiniz. Biraz arastirin. Ismi müslüman kalbi yahudiler. Cöplük diyen soytari. Geberen gevur beni cöplüge atin diye not düsmüs. Sizin yerinizde ölünce cöplük.

yanıt1
yanıt0
Hasan:

Adam ev sahibine motoru bırakıp gidiyor ev temizliğinde kullansın diye. sen bu adamın kılı olamazsın.

yanıt7
yanıt2
Gül:

Hristiyanlarda bile intahar edeni kilise mezarligina ve kutsamasina kabul etmiyor

yanıt1
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title