Haberler

Alkol kutusunu pantolonunun arkasına sokup çalan hırsız kamerada

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir tekel bayine giren 2 kişiden birisi aldığı alkolü pantolonunun arkasına sokarak çalmaya çalıştı. Şahıslar çıkarken tekel sahibi durumu fark ederek hırsızdan alkolü geri aldı. O anlar dükkandaki güvenlik kameralarına yansıdı.

Fatih Samatya'da otomobille gelen 5 şahıstan ikisi, tekel bayiine girip alışveriş yaptığı esnada şahıslardan birisi alkol kutusunu pantalonunun arkasına sokarak çalmaya çalıştı. Esnaf, dikkati sayesinde peşinden gittiği hırsızdan alkolü geri alırken, o anlar kameralara yansıdı.

FARK ETTİRMEDEN PANTOLONUNA SOKTU

Olay, önceki gün saat 10.00 sıralarında Fatih Samatya'daki tekel bayiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde iş yerini açan Gürsel Abukan, müşterilere satış yapmaya başladı. İş yerine bir süre sonra içerisinde 5 kişinin olduğu bir otomobil yanaştı. Şahıslardan ikisi içeriye girerek alışveriş yapmaya başladı. O esnada içerideki şahıslardan biri, buzdolabından alkol alarak kasaya doğru yöneldi. Şahıs kaşla göz arasında alkol kutusunu esnaf Abukan'a göstermeyerek pantolonunun arkasına soktu.

KAPANMAYAN TİŞÖRT HIRSIZI ELE VERDİ

Diğer arkadaşının alışverişi bitirmesini bekleyen şahıs ardından geldikleri otomobile bindi ancak esnaf Gürsel Abukan, şahsın tişörtüyle kapatamadığı alkol kutusunu görünce hemen arkalarından koştu. Şahıslarla küfürleşerek tartışan Abukan, alkol kutusunu geri alarak iş yerine girdi. Şahıslar ise otomobille uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samatya Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Mersinden Tahsin:

Kırabilir kaç bakkalda böyle hırsızlıklar oluyor. Bakkalların, marketlerin kar edememesinin sebebi bu olmalı

1
0
yanıtYanıtla
ALKOL SATIMI ÜLKEMÎZÎN AYIBIDIR:

Siz Müslüman bir ülkede alkol satarak insanlardan güzel davranışlarmı bekliyordunuz ! Şu anda dünyadaki tüm insanlığı felakete,suç işlemeye hazır hale getiren,insan sağlığını tamamen tahrip eden iki zehir alkol ve uyuşturucudur.

1
0
yanıtYanıtla
yok daha neler:

hırsızın hırsızlıgını , marketteki adamın alkol satmasına mı baglıyorsunuz alkol içen herkes hırsız mı ya da kötü karakterli mi ? içmeyen dolu kötü var alkol içip de iyi olan sürüsüyle insan var

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

İmamların maaşı nereden çıkacak?

yanıt0
yanıt0
Dante:

Adam her markette birer tane götürüp günlük ihtiyacını çıkarıyor olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title