Haberler

Alanya'da sağanak yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi

Güncelleme:

Alanya'da iki gündür etkili olan sağanak yağış sebebiyle Yaylakonak Mahallesi ile Kuşyuvası Mahallesi arasındaki yolda toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucunda duvar yıkılırken, yola düşen kaya parçaları nedeniyle yolun büyük bir bölümü araç trafiğine kapandı. Çevreden geçen mahalle halkının ihbarı üzerine bölgeye gelen kepçe, yolu temizleme çalışmasının ardından trafiğe tekrar açtı. Toprak kaymasında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde sağanak yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Alanya'da iki gündür etkili olan sağanak yağış sebebiyle Yaylakonak Mahallesi ile Kuşyuvası Mahallesi arasındaki yolda toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucunda duvar yıkılırken, yola düşen kaya parçaları nedeniyle yolun büyük bir bölümü araç trafiğine kapandı. Çevreden geçen mahalle halkının ihbarı üzerine bölgeye gelen kepçe, yolu temizleme çalışmasının ardından trafiğe tekrar açtı. Toprak kaymasında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yaylakonak Alanya Antalya Hava Durumu Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title