Haberler

Ağılı basan kurtlar 25 koyunu ve 5 kuzuyu telef etti

Güncelleme:

Ağılı basan kurtlar 25 koyunu ve 5 kuzuyu telef etti Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Kevzer mahallesinde bu sabaha karşı bir ağıla giren kurt sürüsü ağıldaki 25 koyunu telef etti, 8 koyunu yaraladı 5 kuzuyu da götürüp dere kenarında parçalayıp yedi.

Ağılı basan kurtlar 25 koyunu ve 5 kuzuyu telef etti

ANTALYA - Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Kevzer mahallesinde bu sabaha karşı bir ağıla giren kurt sürüsü ağıldaki 25 koyunu telef etti, 8 koyunu yaraladı 5 kuzuyu da götürüp dere kenarında parçalayıp yedi.

Koyun sürüsünün sahibi Ramazan Demirayak, gece karanlığını fırsat bilen kurt sürüsünün ağılın tellerinin altından girerek 25 koyunu telef ettiklerini belirterek yaklaşık 45-50 bin TL maddi zararı olduğunu söyledi.

Demirayak, "Dün gece saat 04: 00 sularında köpeklerin havlamasından direk ağıla girdik. İçeri girdiğimizde 25 koyunumuz telef olmuştu. Kurt tellerin altından toprakları kazarak içeriye girmiş. 25 hayvanın iç organlarını dışarıya çıkarmış. 5 tane kuzuyu da götürmüş ve dere içinde parçalayarak yemiş. Toplam zararımız yaklaşık 50 bin TL. Yetkililerin yardım elini uzatılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Korkuteli Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title