Haberler

Sokak köpeklerinin kovaladığı genç kıza otomobil çarptı

Güncelleme:

Adana'da yolda yürüyen bir genç kız sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin kovaladığı kıza kaçtığı sırada otomobil çarptı. Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırılırken araç sürücüsü gözaltına alındı.

Adana'da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

KAMYONETİN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesinde bugün sabah saatlerinde yolda yürüyen Sümeyye Tek, isimli genç kıza iddiaya göre bir anda sokak köpekleri saldırdı. Korkan genç kız ise yola doğru koştu. Kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulan, kaçarken de ayakkabısı çıkan genç kıza Adlan Baş yönetimindeki otomobil çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Genç kız, çarpmanın etkisiyle havaya sıçrayıp asfalt zemine düşerek ağır yaralandı. Yaralı kızın yardımına etraftaki vatandaşlar koştu. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kız hastaneye kaldırılırken sürücü gözaltına alındı. Adana'da bayramın 3. günü de 4 yaşındaki bir kız çocuğu köpek ısırması sonucu yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Dilek Usta:

Bu kız yolda gidiyor bir şey yapmıyor Toplayın şu Köpekleri

213
4
yanıtYanıtla
Mehmet :

İtçiler nerde bir kıza araba çarpmış belkide ölecek hayvanları savunanlar nerede.şimdi bu köpeklere biri hoşt dese üzerine yürüse hemen ortaya çıkarlar ama suçlu köpekler olunca kabuklarına çekiliyorlar

yanıt1
yanıt0
Martin Sikertel:

Bu köpek terörüne dur denilmeyecek bu gidişle. Kaç canın daha yanması lazım acaba?

190
3
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Sadri Alışık ne demiş? Sokak köpekleri, sokağın gizli sahipleridir. Onlara selam vermelisiniz. Tabii mama da. O zaman size saldırmazlar.

15
156
yanıtYanıtla
Export 86:

Seni nerden bulup beslicez

yanıt124
yanıt8
ayten sağdıç:

pardonda kimse mama vermek zorunda değil!! millet kirasını zor ödüyor eve yemeğini zor alıyor bide bize saldırmasın diye borca girip mamamı alıcaz? saldırgan basıbos köpek sokakta olmaaz yemek versen dahi saldırabilir avcı hayvan köpekler cünkü

yanıt13
yanıt0
hakan kasap:

Yazıklar olsun, o kadar insan öldü, o kadar insan yaralandı. Yazık ki bin kere yazık. Bir Allah'ın yetkili kulu olmaz mı bu memlekette bu tür olayların önüne geçilmesi için önlem alsın.

132
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Arkadaş bu ülkenin adı Hindistan mı, Bangladeş mi, Vietnam mı, Türkiye mi.? Bu belediyeler para yemekten başka ne iş yapıyor.?

107
2
yanıtYanıtla
null:

Adana belediyesi topla şu köpeklerini

86
4
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

iddiaya göre onlar aşılı ve kısırlaştırılmış köpeklerdir. kimese zararları yoktur, bir varmış bir yokmuş hala kırk gece kırk gün düğün yapıyorlarmış.

65
12
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title