Haberler

Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nde kadın saldırgan 2 kişiyi bıçakladı

Güncelleme:

Adana'da Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nde Betül A. isimli kadın, tartıştığı Hatice K. ve Sevda S.'yi bıçakladı. Olayın ardından şüpheli kadın gözaltına alınırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Adana'da Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'ne gelen 24 yaşındaki Betül A. ile Hatice K. ve Sevda S.'yi arasından bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine Betül A., yanında getirdiği bıçakla Hatice K. ve Sevda S.'yi yaraladı. Kaçan saldırgan kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay, Merkez Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi Abidinpaşa Caddesi'ndeki Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nin 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, öğle saatlerinde merkeze gelen Betül A., burada bulunan Sevda S. ve Hatice K. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nde kadın saldırgan 2 kadını bıçakladı

KADINLARI KASIK VE KALÇALARINDAN BIÇAKLADI

Betül A., Sevda S.'yi kasığından, Hatice K'yı ise kalçasından bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye görevinde bulunan ekipler tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nde kadın saldırgan 2 kadını bıçakladı

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralı iki kadın ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Hatice Kavga Adana Suç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Alperen:

Bu Rakıcı zihniyetde kim kimin belli degil ,ortada dolaşan çocuklara yazık sonunda böyle ortam çocukları oluyor.

2
19
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

birlikte içtiniz galiba rakıyı? bu kadar görmüş gibi konustunuza göre. içmeyenlerinde vakıflarda cocuklara neler yaptıgını gördük

yanıt5
yanıt4
Tırpan:

Rakıcı derneği değil bu. Bu tür olay her zaman olabiliyor herşeyi siyasete bağlama işini artık bıraksan bunu en çok sol kesim yapıyor ama bu böyle

yanıt2
yanıt0
Selçuk Gesoğlu:

saldırgan kadın raporlu şizofren. tanınan birisi. daha öncede çok vukuatı oldu. çok şikayet edildi raporlu olduğu için ceza almadı. illa birini öldürmesi gerekiyormuş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title