Haberler

ABD'de Ramazan Bayramı etkinliğine silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Güncelleme:

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yer alan Philadelphia kentinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan kişi ve ele geçirilen silah sayısı hakkında bilgi verilmedi.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

RAMAZAN BAYRAMI ETKİNLİĞİ KANA BULANDI

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yer alan Philadelphia kentinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

ABD basınında yer alan haberlerde, olayla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve çok sayıda silahın ele geçirildiği ifade edildi.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Bayramı Philadelphia Saldırı Güvenlik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ilker Tepecik:

Haber başlığı yanlış abd de ramazanı kutlayan Müslümanlara Hristiyan terör grupları silahlı terör eylemi gerçekleştirdi. Abd terörle mücadelede yumuşak kalıyor acil içişleri bakanı istifa etmeli

30
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title