Haberler

ABD'de süpermarkete silahlı saldırı! En az 10 ölü var

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinde bir süpermarkette silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD'nin Virginia eyaletindeki Chesapeake kentinde bir süpermarkette silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ve polis ekipleri sevk edildi. Chesapeake polisi tarafından yapılan açıklamada "Chesapeake Polisi, saldırı olayını doğruladı" denilirken, saldırının yerel saatle 22.12'de meydana geldiği bildirildi.

TEK BAŞINA HAREKET ETTİ

Polis sözcüsü Leo Kosinski, olayın mağazanın içinde meydana geldiğine inanıldığını ve saldırganın tek başına hareket ettiğini söyledi. Olayda 10 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu belirtilirken, saldırganın daha sonra da kendini vurduğu bildirildi.

GECE KULÜBÜNE DE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz salı günü ABD'nin Colorado eyaletindeki bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda da 5 kişi hayatını kaybetmiş, 17 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Virginia 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title