Haberler

Kayseri'de trajik olay! 8'inci kattan düştü ölmedi, yangında hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kayseri'de bir süre önce inşaatın 8'inci katından düşerek engelli olan 22 yaşındaki Emre Aydın'ı ecel evde yakaladı. Evde çıkan yangında Aydın, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Argıncık Kayabaşı Mahallesi 58. Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın orta katında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EKİPLER EVE GİRİNCE CANSIZ BEDENLE KARŞILAŞTI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Alevlerin söndürülmesinin ardından evde inceleme yapan ekipler, bir kişinin cansız bedeni ile karşılaştı.

8'inci kattan düştü ölmedi, yangında hayatını kaybetti

İNŞAATTAN DÜŞÜNCE SAKAT KALMIŞ

Araştırmada ölen kişinin bir süre önce inşaatın 8'inci katından düşerek sakat kalan 22 yaşındaki Emre Aydın olduğu tespit edildi. Ekipler evde inceleme yaparken, talihsiz adamın cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'de trajik olay! 8'inci kattan düştü ölmedi, yangında hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emre Aydın Kayseri Aydın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title