Haberler

Dedesi yaşındaki adamın istismar ettiği küçük kız: Özel bölgemi kıyafetimin üstünden elledi

Güncelleme:

Adana'da 6 yaşındaki Y.Ç'ye elle cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 66 yaşındaki oyuncakçı ev hapsine çarptırıldı. Küçük kızın ailesi, karara tepki göstererek, şahsın tutuklanmasını istedi. Küçük kız ise o anları "Özel bölgemi kıyafetimin üstünden elledi. Babam geldiğinde bu adam beni bıraktı" diyerek anlattı.

9 Ekim günü öğle saatlerinde Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bir marketin deposunda çalışan R.Ç. izinli olmasını fırsat bilip alışveriş için dışarı çıktı. Beraberinde de kendisiyle gelmek isteyen kızı Y.Ç'yi götürdü. Seyyar tezgahta oyuncak satan M.A'nın tezgahının önünden geçtikleri sırada küçük kız, oyuncaklara bakmak istedi. Y.Ç. bir oyuncağı çok beğendi. Babası üzerinde yeterli para olmadığı için oyuncağı satın alamadı. Baba R.Ç. oyuncaklara bakmak isteyen kızını oyuncakçıya emanet edip, markete gitti.

KÜÇÜK KIZ, İSTİSMARA UĞRADIĞINI ANNESİNE SÖYLEDİ

15 dakika sonra geri dönen baba, kızını alıp eve gitti. Anne T.Ç. kızının stresli halini fark etti. Küçük kız, annesinin ne olduğunu sorması üzerine oyuncakçının kendisini elle istismar ettiğini söyledi. Aile hemen polise giderek, şikayetçi oldu. Polis, şüpheli M.A'yı evinde gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde taciz iddiasını reddeden M.A. adliyeye sevk edildi. Şüpheli, mahkemece ev hapsine çarptırıldı.

"ÖZEL BÖLGEMİ KIYAFETİMİN ÜSTÜNDEN ELLEDİ"

Emniyette M.A'yı teşhis eden Y.Ç'nin pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, "Oyuncakçı adam benim özel bölgeme dokundu. Ben bu kişinin adını bilmiyorum. Ben bu yere babamla gitmiştim. Babam markete gidince bu kişi benim özel bölgemi kıyafetimin üstünden elledi. Vücudumu sıktı. Bu dokunması çok uzun sürdü. Benim canım yandı. 'Yapma' dediğimde 'bırak biraz daha oynayayım' dedi. Babam geldiğinde bu adam beni bıraktı" dediği öğrenildi.

"BÖYLE BİR ŞEY YAPMADIM"

Şüpheli M.A. ise polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Kız çocuğuna sandalyede oturmasını söyledim. Kesinlikle kucağıma almadım. Kız çocuğunun özel bölgelerine dokunmadım. 'Bu durumu kimseye anlatma' tarzı bir cümlem olmadı. Kendisiyle fiziki temasım dahi olmamıştır. Bu iddialar asılsızdır. Ben 66 yaşındayım, üç tane çocuğum var. 20 yıldır aynı yerde oyuncak satarım. Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Buradaki komşularımın hepsi beni tanır" dediği belirtildi.

"EV HAPSİ ALMASINI KABUL ETMİYORUZ"

Olayı eşinden öğrendikten sonra ilk etapta çok öfkelendiğini ama mantıklı düşünerek polise haber verdiğini aktaran baba R.Ç. şikayetlerinden çok kısa süre sonra M.A'nın yakalandığını ve emniyete getirildiğini kaydetti. Şüpheliyle kendilerinin olaydan sonra hiçbir şekilde karşı karşıya getirilmediğini vurgulayan baba R.Ç. gözyaşlarına hakim olamayarak, "Kızım emniyette o adamı camın ardından tespit etti. Konu yargıya taşındı. Kızımı taciz eden kişi ev hapsi aldı. Biz bunu kabul etmiyoruz. Adaletin sağlanmasını, yetkililerin yanımızda olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Anne T.Ç. ise kızının olay sonrası travma yaşadığını buna karşın olayın failinin evinde rahatça oturmasının kendilerini yaraladığını, M.A'nın cezaevine girmesini istediklerini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (22)

Ahmet:

Senin gibi kafasız ve beyinsiz babanıni. . . Ulen çocuğunu oyuncakçıya emanet etmek nedir. Bende akılsız babası tutuklanmalıdır. Çocuğuna sahip çıkacak zekaya sahip olmadığı için.

26
3
yanıtYanıtla
Hassso:

Bence kıza yalan soyletiyorlar bana inandırıcı gelmedi hem 6yasindaki kız çocuğu özel yerleri nerden bilsin

3
15
yanıtYanıtla
Sapıklar gebersin inşallah??:

Bırak dışardaki Seyyar satıcıyı evde kardeşinle bile bırak ma çocuğu. Dünya pisliklerle dolu kimin iyi olduğunu bilemezsin. Allah çocuklarımızı,gençlerimizi,kadınlarımızı,erkeğimizi ve hayvanları korusun inşallah el kaldıranları ve sapık yapanları Allah Kahta ismiyle Kahretsin inşallah????

14
0
yanıtYanıtla
avşar:

çok ilginç ve karışık bir durum. hangi mantıkla adam çocuğunu oyuncakçıya nasıl emanet eder. parmak kadar çocuk da böyle bir konuda yalan söylemez.

14
0
yanıtYanıtla
Nurullah:

Haber yapmayin bu tür olayları milletin psikolosiz bozuldu

11
0
yanıtYanıtla
Sivaslı ibocan:

Bu sapığa ceza vermeyenin kendi kızına böyle yapılsa NE YAPARDI. . ? kanunu boşverin, demek ki insan hakkını değil sapığın taraftarı. .

9
2
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

HER ZAMAN HER HABERDE YAZIYORUM BU DÜNYAYI ANCAK YENİ BİR TUFAN TEMİZLER

9
0
yanıtYanıtla
fff:

Bu devirde çocuğunuzu kimseye emanet etmeyin.

8
0
yanıtYanıtla
korkmaz çakar:

ölüm ölüm bu maluğun hakkı ölümdür.

7
0
yanıtYanıtla
Tarihçi:

Tek çıkış yolu şeriat

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title