Haberler

5 yaşındaki çocuk, kreşte öğretmeni tarafından darbedildi

Güncelleme:

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan özel bir kreşte eğitim gören 5 yaşındaki çocuk iddiaya göre öğretmeni tarafından darbedildi. Durumu güvenlik kamerasından izleyerek şoke olan babası ise öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adapazarı ilçesinde bulunan özel bir kreşte eğitim gören iki kardeşten 5 yaşındaki M.U. öğretmeni tarafından darbedildi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN BABA ŞOKE OLDU

Akşamüstü iki çocuğunu da kreşten almaya gelen baba çocuğunun sürekli kafasıyla oynadığını görünce ne olduğunu sordu. Küçük çocuk ağlamaya başlayınca ablası da M.U'yu öğretmenlerinin ittirdiğini söyledi. Durum üzerine kreşe dönüp güvenlik kameralarını izleyen baba izledikleri karşısında şoke oldu.

KREŞ YÖNETİMİNE ŞİKAYET ETMİŞ, YANIT ALAMAMIŞ

Oğluna şiddet uygulayan öğretmeni kreş idaresine şikayet etmesine rağmen beklediği cevabı alamayan baba, polis merkezine giderek şikayette bulundu. Çocuğun şiddete maruz kaldığı ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise 5 yaşındaki M.U. kaydırağın havuzunda oynarken bir kadın öğretmen tarafından çekilip yere itildiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adapazarı Sakarya Haberler

500

Yorumlar (19)

Fırat:

Benim oğlum olsa dövse birsey demem çünkü akıllı be uslu olmak İçin bazen dayak lazım siddet değil terbiye

11
44
yanıtYanıtla
İa:

Dayak demiyelim uyarı yapılması diyelim. Dayakla büyüyenler, bulunduğu her ortamda kavgaya yatkın oluyor. Dayakla sorunlarını çözeceğini düşünüyor.

yanıt3
yanıt0
Kararli:

Sen bir doktora görün arkadaşım

yanıt5
yanıt0
FIRATIN BEN:

senide dövmek lazım belki akıllanırsın

yanıt1
yanıt0
Yorumcu:

Öğretmenlikten uzaklaştırılması gerek belki aklı başına gelir!!!!

12
2
yanıtYanıtla
Volkan:

Hayırdır? Erkek düşmanı, kadına şiddete hayır diyenler nerede? Ondan sonra erkek neden şiddet gösterir derler. Şiddet gösteren erkeği yetiştiren kadını sorgulayın önce. . Fazla hak verildi bu fıtrata aykırı, kadın annelik ve eşlik makamlarını kaybetti. Bunun sonu iyi değil. Yakında ithalat başlar

10
4
yanıtYanıtla
Taner:

O çocuk bir daha okula gitmek istemez. Sonucunu siz düşünün.

5
6
yanıtYanıtla
kartal:

gorun arkdaslar bu pislik oretmeni bunu yaptigi icin hicbir ceza yada meslekten atma olmayacak bunu bir okula mudur yaparlar cunku cocuk dovmek iskence yapmak cocugun piskolojisin bozmak bizde suc sayilmiyor ceza alir oda belki cocugu 100 yerinden bicaklayip oldururse

1
4
yanıtYanıtla
Ömer:

O kız orda öğretici olmak için 12 ila 16 yıl eğitim görüyor bir çocuğu yaramazlık yaptığı için kolundan çekti diye bir genç kızın hayatı karartılamaz. Sadece uyarı verilse kâfi

yanıt0
yanıt0
ECEL:

ÇOCUĞA VURMASININ SEBEBİ ÇOCUĞUN VİDEODAKİ ARKADAŞINA VURMASI GALİBA. UYARIP VURMA DİYECEĞİNE KENDİSİ DE ÇOCUĞA VURUYOR SONRA ŞİDDET NEDEN YAYILIYOR OLAYA BAK.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title