Haberler

43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu devam ediyor

Güncelleme:

43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu devam ediyor Bayram tedbirleri Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu devam ediyor

Bayram tedbirleri

KIRIKKALE - Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araç yoğunluğu sebebiyle tedbirlerin alındığı trafik kontrol noktalarında, polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı olarak adlandırılan "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde de trafik yoğunluğu yaşlanıyor. Bayram tatilini memleketlerinde yada tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, bayramın ilk gününde de karayollarında trafik yoğunluğu oluşturdu. Akıcı şekilde araç trafiğinin ilerlediği Ankara-Samsun D-200 karayolunun bazı bölgelerinde araçlar tampon tampona ilerledi. Kırıkkale-Kayseri D-765 karayolunda ise trafiğin normal olarak seyrettiği görüldü.

İçişleri Bakanlığı'nın "trafik tedbirleri genelgesi" çerçevesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik kontrol noktalarında denetimlerini sürüyor. Kolluk kuvvetleri, seyahat eden sürücü ve yolcuların GBT (genel bilgi toplama) kontrollerini ve evraklarının kontrollerini gerçekleştirdi. Narkotik köpekleri de denetimlerde görev aldı. Denetimlere katılan Kırıkkale Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların bayramlarını kutlayıp, çocuklara da oyuncak hediye etti. Kurnaz, trafik kontrol noktalarında görevli polis ve jandarma ekiplerinin de bayramını tebrik etti. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'da bayram hediyesi olarak yolculara okuma kitabı verdi.

Bayram dolayısıyla tedbirlerin alındığını ifade eden Kırıkkale Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, il genelinde "Ramazan Bayramı'mızın 1'inici günü bayramın başlangıcından itibaren kolluk kuvvetlerimiz ile beraber tüm bayram hazırlık ve tedbirlerimizi tamamladık. Bugünde yol trafik kontrollerini yaptık. Arkadaşlarımız gece gündüz demeden canla başla bayramın kazasız belasız geçmesi için çalışıyorlar. Bugün bizde görevli olan kolluk kuvvetlerimize ziyarette bulunup onların bayramlarını kutladık. Şuan için ilimizde bayram sakin bir şekilde geçiyor. Ciddi bir problemimiz yok. Sorunsuz bir bayram geçirmek için tüm arkadaşlarımız çalışıyor. Herekse neşeli bayramlar diliyorum" dedi.

Trafik denetimlerden Vali Vekili Kurnaz'a, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Bayramı Kırıkkale 3.Sayfa Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917
Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title