Haberler

3 aylık hamile eşini öldürdü! Kadının iç çamaşırından uyuşturucu çıktı

Güncelleme:

Kütahya'da evli çiftin arasında çıkan tartışma faciayla bitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle adam, eşini bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken iç çamaşırından uyuşturucu çıktı. Eşini öldüren adam gözaltına alındı.

Kütahya'da eşi tarafından bıçaklanan 3 aylık hamile kadın hayatını kaybetti. Eşini öldüren adam gözaltına alınırken kadının iç çamaşırından uyuşturucu çıktı.

YETİŞTİRME YURDUNDAKİ ÇOCUKLARI NEDENİYLE TARTIŞTILAR

Esra Uşak ve E.U. çifti arasında, Ziraat Mahallesi Nazar Sokak'ta ziyaret için gittikleri amcalarının evinde çocuklarının yetiştirme yurdunda olmasından dolayı tartışma çıktı. Daha sonra kavgaya dönüşen olayda Esra Uşak, eşi tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı.

HASTANEDE CAN VERDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ağır yaralı Esra Uşak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. E.U. ise, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

KADINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Kadının iç çamaşırında plastik tüp içerisinde 3.41 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen narkotik madde ve üzerinde bulunan poların cep kısmında 2 kutu 10 şerit halinde toplamda 100 adet sentetik hap ele geçirildi. Muhafaza altına narkotik maddeler Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

3 aylık hamile eşini öldürdü! Kadının iç çamaşırından uyuşturucu çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Burak Tunç:

Allah kimseye yaşatmasın ne erkeği ne de kadını uyuşturucu batağına düşürmesin. Böyle haberlerden bıktık cidden yazık ülkeme.

259
5
yanıtYanıtla
Raşid Polat:

belkide öldürüp sonradan yerlestirmistir oralara. aklinca hafifletici sebep arayacak. bilemeyiz.

146
14
yanıtYanıtla
Beyaz Kartal:

saç kökünde son 3 ayda uyuşturucu kullanıp kullanmadığı çıkar.senin düşündüğünü devlet de düşünür.

yanıt117
yanıt6
Serkan Aygun:

O dediğin eski Türk filmlerinde oluyordu artık devir değişti her şey ortaya çıkıyor

yanıt38
yanıt7
Raşid Polat:

kullanici olmakla satici olmak farkli sey. uyusturucu satiyordu defalarca uyardim hatta cocugumuz bu yuzden yurtlara dustu bir anlik sinirle öldürdüm pismanim der ve az ceza almaya calisir.

yanıt13
yanıt1
Mehmet Ben:

Uyuşturucu illeti yaygınmış. Aman dikkat edin. Güvenilmez kişilerin yemeğini yemeyin suyunu içmeyin . Her şey yapabilirler. Çoluk çocuğunuzu bilinçlendirin .

96
3
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Belki de kadın torbacılık yapıyordu. Bu yaşadığımız zamanda Kim Torbacı Kim Kolpacı Kim Çorbacı karışmış durumda.

47
2
yanıtYanıtla
Demir Acer:

Bebeye yazık olmuş üzüldüm

31
2
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Zaten çocuk var yetiştirme yurdunda iyi anne ve baba olamamissiniz habire neden üremeye devam ediyorsunuz yeni dogacak Olanın farkı ne olacaktı siz dogurun yetimhane baksın ne güzel dünya

26
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

ADLI KONTROL SERBEST KALIR

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title