Haberler

3 ahır ile 800 balya saman küle döndü

Güncelleme:

3 ahır ile 800 balya saman küle döndü Yangın, bölgedeki bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı Manisa'nın Kula ilçesinde yan yana bitişik 3 hayvan damı ile 800 balya saman küle döndü.

3 ahır ile 800 balya saman küle döndü

Yangın, bölgedeki bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı

MANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde yan yana bitişik 3 hayvan damı ile 800 balya saman küle döndü. Yangın, bölgedeki bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kula'da alevlerin geceyi aydınlattığı adres Körez Mahallesi idi. Edinilen bilgiye göre saat 21.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametindeki kırsal Körez Mahallesi girişinde Zeynep Acar'a ait yan yana bitişik 3 hayvan damından henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda alevler yükselmeye başladı. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, yangına müdahale etti. İçerisindeki 800 balya samanın alev almasıyla daha da büyüyen yangın, çevredeki diğer ev ve damlara sıçramadan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Damların içerisinde bulunan 9 adet büyük mutfak tüpü ile 2 adet piknik tüpü zamanında yapılan müdahale sonucu patlamadan çıkarıldı. Kullanılamaz hale gelen hayvan damlarında itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangın, bölgedeki bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı

Öte yandan, hayvan damlarında çıkan yangın, bölgedeki bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hayvan damlarının üzerinden önce duman çıktığı, sonrasında ise kısa sürede bir anda alevlerin yükseldiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kula Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title