Haberler

Sakarya'da 21 yaşındaki genç kızın cinsel saldırıya uğradığı minibüs trafikten men edildi

Güncelleme:

Üniversite okuduğu İstanbul'dan Sakarya'ya ailesinin yanına gelen 21 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunan şoför tutuklanırken olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. 30 adet farklı suçtan kaydı bulunan şoförün kullandığı minibüs trafikten men edildi.

Üniversite okuduğu İstanbul'dan Sakarya'ya ailesinin yanına gelen 21 yaşındaki M.K., 28 Kasım Pazartesi gecesi Erenler ilçesinde dehşeti yaşadı. M.K. isimli genç kız, Adapazarı Gar Meydanı'ndan bindiği şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 54 M 0258 plakalı minibüste cinsel saldırıya maruz kaldı.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Bindiği minibüste cezaevinden 8 gün önce çıkan ve daha öncesinde 30 adet farklı suçlardan kaydı bulunan şoför S.S.Y.'nin cinsel saldırısına uğrayan M.K., karşı koyunca darp edildi. Olayın ardından yakalanan S.S.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"EMELLERİNE ALET ETMEYE ÇALIŞMIŞ"

Kızının yaşadığı iğrenç olayı gözyaşlarıyla anlatan acılı anne Sevgi Koyuncu, "Ben çocuğumu o sabah İstanbul'a sapasağlam gönderdim. Ben çocuğumu Allah'a emanet ettim. 3 yıldan beri ben çocuğumu okutabilmek için mücadele veriyorum. Topluma güzel evlat kazandırabilmek için, psikoloji bölümü okuyor benim kızım. Saat akşam 11 oldu telefonuna hala ulaşamıyordum, anne yüreği başında bir şey olduğunu hissettim. Daha sonrasında babasına söyledim, gitti dışarıya baktı ama maalesef yok. Kalbimi en fazla sızlatan nokta şu oldu; ben aramaya çıktım ve olay bölgesinden 5 dakika mesafede ayağım takıldı düştüm, yüz üstü ve 5 dakika ileride benim kızımı, minibüs şoförü aracın kapılarını kapatmış, ışıkları söndürmüş emellerine alet etmeye çalışmış ve benim kızım da mücadele etmiş. Bu olayın olduğu yer insanların geçtiği yer. Benim kızımın elinde termosu vardı ağır bir şey onu camlara vurmuş, bağırmış ve çağırmış ama hiçbir insan tepki vermemiş. Arabanın içerisinde benim çocuğumun elini bağlamış, ağzının üzerine basmış emellerini gerçekleştirebilmek için. O esnada kızım bırak diye yalvarmış, 'anneme götür, annem beni merak eder' diye. O lafın üzerine benim çocuğuma sürekli yumruklar atmış ve emellerini gerçekleştirmiş" dedi.

MİNİBÜS TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Öte yandan olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Olayın gerçekleştiği 54 M 0258 plakalı minibüs trafikten men edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sakarya 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title