Haberler

2 kişinin öldüğü teknenin kaptanı o anları anlattı! Alaboranın sebebi balıkların fazla gelmesiymiş

Güncelleme:

Fatih'te Samatya Sahili açıklarında alabora olan, içinde 13 kişinin olduğu balıkçı teknesinin kaptanı Ufuk Yar, "Balıkların fazla gelmesi olayı doğru diyebilirim. Aslında fazlasından da değil, dengesiz olmasından dolayı. Hiçbir şey yoktu, biz anlamadık bile" sözleriyle o anları anlattı.

45 yaşındaki tekne kaptanı Ufuk Yar, "Hiç anlamadığımız bir olay. Sürekli yaptığımız bir şeydi ama hiçbirimiz anlayamadık. Yani o kıtal dediğimiz olay içeriye alırken zaten bu iş başımıza geldi. Hepimiz aynı yerdeydik. Hepimiz teknenin altında kaldık. Biz kurtulabildik, 2 arkadaşımızı kurtaramadık. Kıtalı basarken teknemiz bir anda alabora oldu. Alabora olunca da hepimiz tekneyle birlikte alabora olduk." dedi.

2 kişinin öldüğü teknenin kaptanı: Balıkların fazla gelmesi olayı doğru, bir anda teknenin altında kaldık

"SAYI OLARAK NORMALDİK"

Kaptan Yar, "Balıkların fazla gelmesi olayı doğru diyebilirim. Aslında fazlasından da değil, dengesiz olmasından dolayı. Hiçbir şey yoktu diyorum ya biz anlamadık bile. Kim ister ki 2 insanın canına kıymak, malını parçalamak. Sayı olarak normaldik. Teknenin alacağı kadar işte. Hepimiz teknenin altında kaldık. Allah bir güç verdi biz kendimizi kurtardık. Yardımcı botumuz vardı ona çıktık. Yarım saat yardım bekledik" şeklinde konuştu.

2 kişinin öldüğü teknenin kaptanı: Balıkların fazla gelmesi olayı doğru, bir anda teknenin altında kaldık

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samatya Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title