Haberler

1 haftadır kayıp olarak aranan şahıs av tüfeği ile ensesinden vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 1 hafta önce hakkında kayıp ihbarı yapılan şahıs, boş arazide feci şekilde can vermiş olarak bulundu.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 1 haftadır kayıp olarak aranan şahıs, boş arazide av tüfeği ile ensesinden vurulmuş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 1 hafta önce hakkında kayıp başvurusu yapılan Y.A. (30), ilçede bulunan boş bir arazide hareketsiz olarak bulundu.

ENSESİNDEN VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Y.A.'nın ensesinden vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, olaya karıştığı tespit edilen 1 şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kayseri 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

Samsun:

2002 den buyana taciz intehar tecavuz taciz silahla yaralama olaylari artsada bosverin adamlar yol yaptilar havaalani yaptilar ayasofyayi actilar ha bide virus olsada farketmez parayi vatandastan tipluyorlar yani sallayin gitsin bide dogalgazi buldular demi ucuyor memleket allah allah derler milleti kumarbaz yaptilar atyarislari sayisal lotolar bu anlattiklarim muslumanlara yakisiz malesef

20
26
yanıtYanıtla
2002 DEN ÖNCE İYİYDİ SANKİ:

2002 Den önceki olayları çabuk unutmuşsun anlaşılan.

yanıt7
yanıt3
turk:

2002 den önceki taciz silahla yaralama istatistiklerini bir zahmet acılklada neye dayanarak bu yorumu yaptığını anlayalım 2002 den ocesinide coook iyi biliyoruz 1982 den oncesinide sanarsınki 2002 den o nce hepiniz cennetliktinizde şimdi cehennemlik oldunuz cekememezzlik sende bayağı gaz yapmış bi soda icye rahatla

yanıt6
yanıt3
xD:

Gözlük göze takılır yanlara perde yapılmaz. . .

yanıt0
yanıt1
Kedi kesip yiyenleri hatırlar mısın?:

Sen 2002''den önce İstanbul''da sokakta arkanı kollayarak yürüyemezdin. Kedi yiyenleri hatırlıyon mu kedi yiyenleri? Satanist diye bir şeyler çıkmıştı hani. Devleti hortum hortum hortumlayanları, bankaları bir gecede boşaltanları? Mesela sırf kıyafetinden dolayı insanları üniversite kapılarından kovanları; ikna odaları?? Daha sayalım mı?

yanıt9
yanıt1
Samsun:

Sana sadece cahil diyorum ozaman bi arastir ole yaz zavalli

yanıt1
yanıt2
CAN DEP:

ALLAH sizin gibi canilerin belasini versin ne diyelim...

28
1
yanıtYanıtla
Yalnız:

Durup dururken kimse kimseyi öldürmez

4
21
yanıtYanıtla
Serhat:

Haber başlıklarına bakın ve Cahil basınımızı bir kez daha alkışlayalım : Feci şekilde, kan donduran olay, dehşet verici. Ya düzgün başlık atın öğrenin basıncılığı yalakalar

22
3
yanıtYanıtla
Toplum muhendisi:

Kriz var maliyetler arttı. Muhtemelen yoldan geçeni muhabir editör yapiyorlar. Ya da ahbap çavuş ilişkisiyle yakinlar çalıştırılıyor .

yanıt6
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title