Haberler

3 Günde 21 İş Yerini Soyan 6 Şüpheli Yakalandı

Manisa'da 3 günde 21 farklı iş yerini soyduğu iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Manisa'da 3 günde 21 farklı iş yerini soyduğu iddia edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde, 3 gün içinde aralarında emlak ofisi, kahvehane, market ve eczanelerin de bulunduğu 21 iş yerinin aynı yöntemle soyulduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler, bir gece önce Muradiye Mahallesi'ndeki iş yerlerini soyan zanlıları, ertesi gün yine aynı mevkideki başka bir marketi soymak isterken suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan 6 şüphelinin soygunda kullanmak için araç kiraladıkları, bu aracın plakasının rakam bölümünü bantla kapattıkları öğrenildi. Kiralanan araçta yapılan aramada 18 konfeti, 160 meşale ve bir miktar para ile olayda kullanılan levye bulundu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Manisa Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Şüphelilerin yaptığı soygunlar bazı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bir kahvehanenin kapısını levyeyle açan ve yüzlerini ceketlerinin kapüşonuyla örten zanlıların, kahvehane içinde el feneriyle dolaşmaları ve soygun anları yer alıyor.

Başka bir görüntüde ise eczanenin önüne gelen yüzleri kapalı şüphelilerden birinin, güvenlik kamerasını fark ederek kırdığı görülüyor.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Muradiye Mahallesi Güvenlik Kamerası 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title