Haberler

29. Uluslar Arası 23 Nisan Çocuk Şenliği

Antalya'da Bu Yıl 29.'su Gerçekleştirilen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Aspendos Antik Tiyatrosu'nda Gerçekleştirdi. 62 Ülke Çocuklarının Yerel Dansları ile Renk Kattığı Şenlikte Özellikle Ülkelerinde Savaş Olan Irak, Afganistan ve Filistinli Çocukların Yaptıkları Gösteriler Büyük Beğeni Topladı.

Antalya'da bu yıl 29.'su gerçekleştirilen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirdi. 62 ülke çocuklarının yerel dansları ile renk kattığı şenlikte özellikle ülkelerinde savaş olan Irak, Afganistan ve Filistinli çocukların yaptıkları gösteriler büyük beğeni topladı.

Antalya Aspendos Antik Tiyatrosunda gerçekleştirilen ve 62 ülkeden çocukların katıldığı 29'uncu uluslar arası 23 Nisan Şenliği kapanış galasına Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yanı sıra Deprem bilim uzmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara ve eski bakanlardan Fikret Ünlü katıldı. Şenliğe katılan ve ilginç kıyafetleri ile dikkat çeken 62 ülkenin çocukları yerel dansları ile büyük alkış topladı. Özellikle ülkelerinde savaş bulunan Irak, Filistin ve Afganistan'dan

gelen ekiplerin yaptığı dans gösterileri sırasında diğer ülke çocukları alkışlar ile tempo tuttu. Filistin ekibinin gösterileri sırasında İsrailli öğrencilerin kendi bayraklarını sallamaları ise dikkat çekti. Halk oyunu ile sahne alan Türkiye ekibi büyük ilgi görürken şenliğin finalinde ise bütün ülkelerin çocukları platforma çıkıp el ele dans etti.

(SE-CE-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title