Haberler

26. Geleneksel Karakucak Güreş Festivali

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 11 ilden 560 sporcunun katıldığı 26. Geleneksel Karakucak Güreş Festivali sona erdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 11 ilden 560 sporcunun katıldığı 26. Geleneksel Karakucak Güreş Festivali sona erdi.

Batıpark Spor Salonu çim sahada gerçekleştirilen festivalde minikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde sporcular yarıştı.

Festivalde başpehlivalığı Kahramanmaraş'tan katılan Yasin Kılınç elde etti.Festivalin kapanış bölümünde minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde dereceye giren, Tolga Özbek, Metin Gülücü, Hamza Sopalı, Musa Güven, Halil Gökdeniz, Muhammet Gök, Hamza Alaca, Numan Pekince, Ali Akıl, Abdurrahman Tekgöz, Barış Doğan, Alperen Küçük, Ahmet Peker, Ertuğrul Kahveci, Nebi Uzun, Mustafa Kuyucu, Musa Gürbüz ve Serdar Böke'ye ödülleri verildi.

Festivalde başpehlivan olan Yasin Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yorucu bir gün geçirdiklerini ve sonunda birinciliği elde etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Organizasyondan dolayı belediyeye teşekkür eden Kılınç, "Bu sene olimpiyatlar yapıldı. Olimpiyattaki büyük pastayı madalya olarak güreş kazandırdı onun için güreş önemli bir branş, gençlerimize tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Kahramanmaraş Tolga Özbek Ahmet Peker Musa Güven Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title