Haberler

Cani ağabey, 15 yaşındaki kız kardeşinin boğazını keserek öldürdü

Güncelleme:

Konya'da lise 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki kız çocuğu, 25 yaşındaki ağabeyi tarafından bıçakla boğazı kesilip, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü. Ağabeyin, şizofreni tedavisi için yatırıldığı hastaneden bugün kaçıp, eve gelerek cinayeti işlediği belirlendi. 7 Mart'ta '#Kadınaşiddetehayır' mesajı paylaştığı da öğrenilen ağabey, cinayetten bir süre sonra eve döndüğünde polis tarafından gözaltına alındı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Gençtürk Sokak'ta saat 18.10 sıralarında meydana gelen olayda, eve gelen aile bireyleri, evde bulunan Yağmur B'nin kapıyı açmaması ve kapının da kilitli olması üzerine endişelenerek polise haber verdi.

İhbar üzerine gelen ve çilingir yardımıyla eve giren polis, lise öğrencisi Yağmur B'yi bıçakla boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde kanlar içerisinde buldu. Yapılan kontrolde talihsiz kızın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis, yaptığı araştırmada Yağmur B'nin şizofreni tedavisi için bugün Konya Şehir Hastanesi'ne yatırılan ve hastaneden kaçan ağabeyi Soner B. tarafından öldürüldüğünü belirledi.

Cani ağabey, 15 yaşındaki kız kardeşinin boğazını keserek öldürdü

TEKRAR EVE DÖNDÜ

Olaydan sonra kaçan ve bir süre sonra eve gelen Soner B, polis ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan, Soner B'nin 7 Mart'ta '#Kadınaşiddetehayır' mesajı paylaştığı ortaya çıktı.

25 yaşındaki genç, 15 yaşındaki kız kardeşinin boğazını keserek öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (59)

Mert:

Neden Sebep hiç sormayın tamam mı? Sadece şizofren hastası deyip üstünü kapatın aferim size..Bir insan neden öz kardeşini öldürür hapise gireceğini bile bile? Ölen kızın da bazı hataları olmuş olamaz mı?

3
56
yanıtYanıtla
Yeter:

Kes sesini seni kendini bilmez bir insan her ne yaparsa yapsın ölümü hak etmez bunun kararı sen ve sen gibiler veremez ahlaksız leş zihniyetiniz bitmiyor bitmeyecek bak dikkatini çekiyorum kadın demiyorum insan diyorum

yanıt27
yanıt0
Neşe Yener:

Şizofrenler son derece akıllıdırlar , kime nasılve nerede nasıl davranacaklarını bilirler son derece sinsi ve kalleştirler , özellikle kendi ailelerine zarar verirler genelde irsidir , cinkaynaklıdır vegenellikle çok kısa boylu oluyorlar , bu hastalık genellikle travma sonucu oluşuyor , annem şizofrendi çok işkence gördüm akrabalarda oralı olmadı ayrıca erkek kardeşlerimdende çok dayak yedim , komşularda seyretti onlarda anneme kızıp hırslarını bizden aldılar , zamanla onlarda belalarını buldular .

38
10
yanıtYanıtla
Tufan:

He cin kaynaklı hastalikli pis genlere cin kaynakli deyip at gitsin

yanıt2
yanıt5
hafize teyze:

şizofrenler hakkında bildikleriniz sizin tanıdığınız şizofrenlerle sınırlı kalmış. travma sonucu olsa cezaevleri şizofren dolu olurdu.

yanıt8
yanıt0
Neşe:

Sabrın sonu selamettir.O kadar sıkıntı çekmiş ona takılmayıp cinlere takılan ahmaklar.Evet bu hastalıklar cin odaklıdır.Her maddi hastalığın altında manevi bir sebep vardır.Zamanla şeytanlaşan bundan bir şey anlamaz.

yanıt7
yanıt3
dr:

hastalık cin işi değil bir beyin hastalığıdır 1 den çok sebepleri vardır yazdığınız yorumda sizinde sorunlarınız var gibi görünüyor en yakın bir zamanda dr gidin

yanıt3
yanıt0
SELELEKTÖRCÜ HAMDİ:

SAÇ TİPİ TAM PSİKOLOJİK SORUNLU ERKEK SAÇI. . . . . . . . BU SAÇ KESİMİ OLAN ERKEKLERDEN KAÇIN DİYOR KİTAPTA KAÇIN. . . . . . . . . .

42
3
yanıtYanıtla
Berkyaruk:

Aynı şeyi ben yazacaktım, daha önceki böyle cinayet haberlerine bakın (sadece kadna şiddet olarak düşünmeyin) aynı saç stili aynı tiplemeler. bence bu tipteki herkesi bir sorguya alsınlar kesin bir şey çıkar.

yanıt7
yanıt1
t:

sadece tipe bak sadece

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title