Haberler

238 Bin Metrekare Kilit Parke, 20 Milyon Lira Yatırım

Manisa Büyükşehir Belediyesi geride kalan hizmet döneminde Selendi ilçesinde 238 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirirken, bu çalışmalara 20 milyon lira yatırım yaptı.

Selendi ilçesini yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan hizmet döneminde ilçede 238 bin metrekare kilit parke taşı döşeme, bordür ve oluk çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalara 20 milyon lira yatırım yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, her kesimden vatandaşın takdirini topladı.

Yazın Tozdan, Kışın Çamurdan Kurtuldu

Selendi'de, Rahmanlar, Değirmendere, Çortak, Bekirağalar, Şehiroğlu, Kayranlar, Beypınar, Güllüce, Avlaşa, Akçakertil, Çamyayla, Selmanhacılar, Mıdıklı ve Tepeynihan mahalleleri ve birçok mahallenin sokaklarında yapılan çalışmalar kötü durumda olan yolları konforlu bir duruma getirdi. Ulaşım açısından zorluk yaşanan yerlerde yapılan çalışmalar bazı mahallelerde hizmet görmeyen vatandaşların yüzünü güldürdü.

"Daha Güzel Hizmetleri Kazandırmak Amacındayız"

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Selendi ilçesinin prestijini yükseltmek adına projeler ürettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Selendi ilçemiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Birçok mahallede yollar tozdan çamurdan geçilmiyordu. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına kilit parke taşı döşeme çalışmalarını hızlı bir şekilde yürüttük.İnşallah güzel hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title