Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Zeytineli'ye bıraktı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Zeytineli'ye bıraktı.

Altınözü Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu matematik öğretmeni Elif Hamarat ve beraberinde 6. sınıf öğrencileri, Halil İbrahim Zeytineli, Rüveyda Keremoğlu, Yasemin Güler ve Yusuf Bozoğlan, Altınözü Belediye Başkanı Sarı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 6. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Zeytineli, makam koltuğuna oturdu.

Altınözü Belediye Başkanı Sarı, yaptığı konuşmada, göreve geldikleri ilk günden bugüne tüm çabalarının ve mesailerinin öğrencilere yönelik olduğunu söyledi.

İlçedeki okullarda ihtiyaç duyulan hizmet ve eksiklik varsa onların yerine getirilmesi için çabaladıklarını ifade eden Sarı, şöyle konuştu:

"İnşallah bundan sonra hem eğitim konusunda hem de ilçemizdeki gençlere yönelik ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Bugün Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 6. öğrencilerimizi ağırladık. Tabii bu öğrencilerimiz geleceğimizin doktorları, öğretmenleri, mühendisleri, idarecileri, siyasetçileri, belediye başkanları ve kaymakamları olacak. Açıkçası bu çocuklarımızın iyi yetişmesi ve eğitimlerinin kaliteli ve nitelikli alması ayrıca onların mili ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri, ülkemizin geleceği açısından çok ama çok önemli. Bu amaç için emek sarf eden, gayret gösteren bir eğitim ordumuz var. Ben bu hedef için çalışan ve gayret gösteren tüm eğitim neferlerimize huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum."

Zeytineli de tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Ziyaretin sonunda Sarı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Rıfat Sarı Altınözü 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title