Haberler

21 yaşındaki 3 çocuk babası yabancı uyruklu genç, serinlemek için girdiği suda boğuldu

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde 3 çocuk babası Suriyeli genç, 6.5 metre yüksekliğindeki tarihi Belkıs köprüsünden serinlemek için atladığı ırmakta boğularak can verdi.

Serinlemek için girdiği suda boğulan 3 çocuk babası Suriyeli gencin yaklaşık 4 saat süren arama sonucu cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz genç, daha önce de köprüden birkaç kez atladığı, arkadaşları tarafından uyarılmasına rağmen atlamaya devam ettiği öğrenildi.

KÖPRÜNÜN DİBİNDE BULUNDU

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye vatandaşı Ömer Elubayd serinlemek için Belkıs Mahallesi'nde 6,5 metre yüksekliğindeki eski tarihi köprü üzerinden Köprüçayı ırmağına atladı. Suya daldıktan sonra gözden kaybolan Elubayd'ın arkadaşları durumu 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine jandarma su altı arama ekipleri ve İnsani Yardım Arama Kurtarma (IYAK) ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren arama sonucu Elubayd'ın cesedine köprünün dibinde ulaşıldı. 21 yaşındaki Suriyeli gencin cansız bedeni ırmaktan çıkartıldıktan sonra otopsi yapılmak üzere Serik Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

21 yaşındaki 3 çocuk babası yabancı uyruklu genç, serinlemek için girdiği suda boğuldu

ARKADAŞLARININ UYARILARINA KULAK ASMADI

Ömer Alubayd'ın önce de köprüden birkaç kez atladığı, arkadaşları tarafından uyarılmasına rağmen atlamaya devam ettiği öğrenildi. Jandarma olay sonrası soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya serik Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

.............:

21 yaşında 3 çocuk Türkiye nin gelecekteki halini düşünemiuorum.

31
2
yanıtYanıtla
1234:

Ülkesini savunup ölseydi Şehitti burada Niyazi olmuş

24
2
yanıtYanıtla
Okey:

Cesaret değil Cehalet.

24
0
yanıtYanıtla
drovniak:

21 yaşında 3 çocukmu? maşallah kendi çocuk zaten bu ne hızlılık 21 yaşında maşallah

10
1
yanıtYanıtla
murat:

bu habere gülenlere sesleniyorum sende bir gün evlat acısıyla karşılaşırsan hiç şaşırma. faşist beyinli

3
5
yanıtYanıtla
FAŞİST:

kes lan sesini, çöl bedevisine göz yaşı mı dökelim

yanıt2
yanıt2
bunlara dur demek lazım:

2030 da en az 10 milyon olacaklar demedi demeyin

3
3
yanıtYanıtla
Kim olursa olsun YANLIŞ:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, 21 yaşında nasıl 3 çocuk babası olmuş büyük cesaretmiş.

4
0
yanıtYanıtla
TURK:

umrunda değil ki. . doğan çocuğunun geleceğini zerre düşünse 21 yaşında 3 çocuk yapmazdı. . cesaret değil cahillik. klasik ortadoğu

yanıt2
yanıt0
ÇOCUK OYUNCAĞI:

araplar 3 de yapar 33 de yapar. . 4 kadınla evleniyorlar. onların gözünde kadın sadece cinsel ihtiyaç

yanıt2
yanıt8
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title