Haberler

2017 Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası

Güncelleme:

Türkiye Yelken Federasyonu'nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübünün iş birliğiyle düzenlenen 2017 Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası, ikinci gün yarışlarıyla devam etti.

Türkiye Yelken Federasyonu'nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübü'nün iş birliğiyle düzenlenen 2017 Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası, ikinci gün yarışlarıyla devam etti.

Kadınların yelken sporuna ilgisini artırıp kadın yelkenciliğini desteklemek amacıyla düzenlenen ve 3 gün sürecek organizasyonun ikinci günüde üç yarış gerçekleştirildi. Caddebostan-Adalar parkurunda yapılan üç yarışta da ilk sırayı Eker takımı kazandı.

İlk yarışta ikinciliği Arçelik, üçüncülüğü ise Ford Otosan takımları aldı. İkinci yarışta da sıralama Eker, Arçelik ve Ford Otosan olarak gerçekleşirken, Eker'in liderliği bırakmadığı üçüncü yarışta, ikinciliği Ford Otosan, üçüncülüğü ise Türk Telekom elde etti.

Toplam 6 yarışın yapılacağı organizasyonda, Arçelik, Borusan Otomotiv, Eker, Fiba Faktoring, Ford Otosan, Ravago, Sahibinden.com, Türk Telekom ve AÇEV takımları yer alıyor.

Kaynak: AA / Spor

Marmara Yelken Kulübü Ford Otosan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title