Haberler

2016 Sevgililer Günü'nde 2016 model bir aşk hikayesi

Güncelleme:

"Aşk"ın sosyal medya soslu hali 'Hesapta Aşk' ile vizyonda!

Yılın merakla beklenen gençlik filmi 'Hesapta Aşk' genç oyuncu kadrosu, hareketli ve sıcak hikayesiyle keyifli bir gün sevgililer günü yaşatacak!

Film, son yılların en çok tartışılan konularından "ilişkilerin sosyal medyada başlayıp, sosyal medyada sona ermesini" ilk kez beyazperdeye taşıyor. Film "aşk"ın 21. yüzyıl halinin yanı sıra sosyal medyada karşı karşıya kalan gençler ve ailelerinin de çok tanıdık bulacağı konuları eğlenceli bir dille anlatıyor!

Genç kuşağın ünlü isimlerine birbirinden ünlü oyuncuların eşlik ettiği 'Hesapta Aşk' Türkiye'de çekilmiş en iyi gençlik filmi olma iddiasını taşıyor.

Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara'dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi ( Meriç Aral) ve en yakın arkadaşı Didem ( Derya Şensoy )'in başından geçen macerayı anlatan filmde Medcezir dizisiyle tanınan Meriç Aral, Mayıs Kraliçesi'yle tekrar ekranlara dönen Derya Şensoy, Kaçak Gelinler dizisiyle sosyal medyada genç kızların gözdesi haline gelen Fırat Altunmeşe, Paramparça dizisinden genç kızların sevgilisi yeni jön Burak Tozkoparan ve Vine fenomeni Kutay Kalabalık rol alıyor. Genç ve başarılı kadroya Bennu Gerede, Burhan Öçal, Özlem Çakar gibi önemli isimler eşlik ediyor.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Derya Şensoy Meriç Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title