Haberler

2015 Yıldız Savaşları Başlıyor

Güncelleme:

BVS Group, yılbaşı gecesi Türkiye'nin birbirinden ünlü yıldız sanatçılarını sevenleriyle buluşturuyor.


Gazino kültürünün önde gelen temsilcisi Günay Restaurant, marinada ada hissi uyandıran Nossa Costa, Etiler'in sembolü Sahne İstanbul, Nanna Restaurant, By Fish, My Cabaret, Sait Efendi gibi en köklü ve prestijli mekanları çatısı altında birleştiren güçlü kuruluş, yeni yıla beklentilerin üzerinde sürprizlerle girmeye hazırlanıyor.

Grubun genç yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız'ın kuruluşun resmi internet sitesi bvsgroup.com.tr üzerinden yaptığı açıklamalardan, yılbaşı balosu için Günay Restoran'da sahne alacak olan Hülya Avşar'ın yanı sıra, Volkan Konak, Hakan Altun, Cenk Eren, Soner Arıca, Sibel Mirkelam gibi birbirinden ünlü isimlerle anlaştıkları biliniyor.

Volkan Konak için 1600 kişilik ek salon kiralamak zorunda kalan ve İstanbul eğlence hayatına renk katan BVS Group, bünyesinde yer alan mekanlarında yeni yılın en görkemli galalarını yapmada iddialı görülüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sait Efendi İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title