Haberler

Ormanda cesedi bulunan genç kızın dikkat çeken paylaşımı: Korku kimseyi ölümden döndürmez

Güncelleme:

İzmir'de 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı'nın cesedi, ormanlık alanda battaniyeye sarılı bulundu. Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde, "Rızasıyla birlikte oldum, tecavüz etmedim. Daha sonra tartışmaya başladık ve boğdum" dedi. Genç kızın sosyal medya hesabına ise "Korku kimseyi ölümden döndürmez aslan gibi yaşayın" yazdığı ortaya çıktı.

Atatürk Mahallesi Yaren Tepe mevkisinde dün akşam saatlerinde bir orman görevlisi, ağaçların arasında battaniyeye sarılı kadın cesedi buldu.

5 GÜNDÜR ARANIYORDU

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, cesedin 15 Şubat'ta Alsancak Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunulan Ayşe Nazlı Kınacı'ya ait olduğunu belirledi. Bu gelişme üzerine soruşturmayı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kınacı'nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ormanda cesedi bulunan genç kızın dikkat çeken paylaşımı: Korku kimseyi ölümden döndürmez

SEVGİLİSİYLE TARTIŞMIŞ

Yapılan araştırmalar sonunda, Kınacı'nın 12 Şubat günü, Konak ilçesindeki evinden çıkıp, Seferihisar ilçesine bağlı Mersinalanı Mahallesi'nde yaşayan erkek arkadaşı R.S.'nin yanına gittiğini belirledi. İfadesine başvurulan R.S. tartıştığı Kınacı'yı yanından ayrıldıktan sonra görmediğini söyledi.

GÜVENLİK KAMERALARI YAKALATTI

Soruşturma kapsamında bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alan ekipler, Ayşe Nazlı Kınacı'nın bir araca bindiğini tespit etti. Aracın T.Ö.İ.'ye ait olduğu saptandı. Jandarma tarafından Seferihisar ilçesinde yakalanan T.Ö.İ. polise teslim edildi.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

T.Ö.İ.'nin polisteki sorgusunda, önceden tanımadığı Kınacı ile parkta tanıştığını, otomobille Ürkmez Barajı mevkisine gittiklerini anlatarak, "Kendisiyle onun da rızasıyla birlikte oldum. Tecavüz etmedim. Daha sonra tartışmaya başladık ve ellerimle boğdum. Bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra cesedi battaniyeye sarıp, Atatürk Mahallesi Yaren Tepe mevkisindeki ormanlık alana attım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Ormanlık alanda battaniyeye sarılı cesedi bulunan 20 yaşındaki Ayşe Nazlı'nın dikkat çeken paylaşımı

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Öte yandan,Kınacı'nın sosyal medya hesabından geçen 18 Ocak günü "Korku kimseyi ölümden döndürmez, aslan gibi yaşayın" şeklinde paylaşım yaptığı görüldü. Ayşe Nazlı Kınacı'nın bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayşe Nazlı Jandarma İzmir Haberler

500

Yorumlar (22)

MODEM:

ASLANINDA NE KADAR YAŞAMIŞ OLDUĞUNU GÖRMÜŞ OLDUK. DEĞİŞTİRİN ŞU KAFAYI

37
7
yanıtYanıtla
adil:

Laikler bu ölümler sizin suçunuz. Bu dünyada inkar edebilirsiniz, hepsi kaydediliyor ahirette kaçabileceğinizi sanmayın.

21
22
yanıtYanıtla
İso:

Embesil

yanıt12
yanıt7
Mehmet YILDIZ:

Gördün mü aslan gibi yaşamayı.

30
10
yanıtYanıtla
Nuray:

Aynı olay teliyle duvağıyla gelin giden kadının başına da geliyor. Kınamayın dostlar. Oğullarınızı adam gibi yetiştirin.

29
10
yanıtYanıtla
Yüksel ERZİNCAN:

Boş yaşayan boş gider. . .

28
8
yanıtYanıtla
Erhan:

Testi kırıldı

26
9
yanıtYanıtla
TESTİ:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA. . .

23
7
yanıtYanıtla
YORUMCU:

Bütün cinayetler internetteki sosyal medyalardan ortaya çıkıyor..Çok ilginç

21
4
yanıtYanıtla
Cevdet:

Çocuk büyütmek gerçek anlamıyla emek ve çaba ister,vahşi hayvan olacak ya da vahşi hayvanlara yem olacak çocuk yapmayın.

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title