Haberler

20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması İçin Son Hafta

Güncelleme:

Aktiffelsefe Derneği tarafından bu yıl yirmincisi düzenlenen Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması'na katılım için son haftaya giriliyor.

20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışmasına Katılmak İçin Acele Edin!

Amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçıları, "Kentsel Yaşam" temasıyla düzenlenen 20. Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması'na başvuru için son hafta

Aktiffelsefe Derneği tarafından bu yıl yirmincisi düzenlenen Geleneksel Türkiye Fotoğraf Yarışması'na katılım için son haftaya giriliyor. Yarışma Sekreteri ve Aktiffelsefe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Uysal, amatör ve profesyonel fotoğrafçılara "Kentsel Yaşam" konulu yarışmaya katılmaları için davette bulunarak son başvuru tarihinin 13 Ocak 2014 Pazartesi olduğunu söyledi.

Uysal, "Bir kentin en seçkin sokağında bir yanda sıradan simitçinin sesi duyulurken, öte yanda parklarda-cafe'lerde fala bakanlara rastlanır. Gecekondu ile gökdelenin yan yanalığında, bahçelerde kaynayan salçaların kokusu mahalleyi sararken, caddelerin kalabalığı en son iletişim teknolojisine tanıklık eder," dedi. Uysal, fotoğraf yarışmasıyla, kentlerde yaşamın sokaklarda, meydanlarda, mekanlarda nasıl iç içe geçtiğini, zıtlıklardan uyumun nasıl yakaladığını sergilemeyi amaçladıklarını ifade etti.

Uysal, yarışmaya ilişkin olarak ayrıca şunları söyledi: "Evlerimizden daha çok sokaklarda, sinemalarda, parklarda zaman geçiriyoruz. Kentlerimizdeki geleneksel yaşantıyı, fotoğraflarla belgeleyerek, kentin insanını ve insanın şekil verdiği kentleri yansıtmak istedik. Bu nedenle tüm amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarını, yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oya Uysal Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title