Haberler

2 Kızını Yangında Kaybeden Annenin Hayatı Drama Döndü

Güncelleme:

Mersin'de nikahsız yaşadığı Atilla Ateş'in cezaevine girmesiyle evinden atılan ve sığındığı evde çıkan yangında 2 kızını kaybeden Yasemin Kahriman'ın hayatı drama döndü.

Mersin'de nikahsız yaşadığı Atilla Ateş'in adam yaralama suçundan cezaevine girmesiyle kira ödeyemediği evinden atılan ve sığındığı evde çıkan yangında 2 kızını çığlıklarını duya duya kaybeden 31 yaşındaki Yasemin Kahriman, 5 aydır sokaklarda yaşam mücadelesi veriyor.

AKRABASININ EVİNE MİSAFİR OLDU

Nikahsız eşi Atilla Ateş, cezaevinde olduğu için ev kirasını ödeyemeyince kızları 5 yaşındaki Selvi ve 3 yaşındaki Fatma Nur'la birlikte sokağa atılan Yasemin Kahriman, Mersin Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi. Buradaki koşullara dayanamayan Kahriman, çocuklarını da alıp Adana'daki akrabası İbiş Çiçek'in evine misafir oldu.

İKİ EVLADINI DA YANGINDA KAYBETTİ

9 Ocak'ta evde çıkan yangında Selvi ve Fatma Nur yanarak hayatını kaybederken, anne yaralı olarak kurtuldu. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Yasemin Kahriman, akıl sağlığıyla ilgili ön rapor alınması için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

SAHİL VE PARKLARDA YAŞIYOR

Burada yapılan muayene ve tetkiklerin ardından ifadesini alınan Kahriman, Mersin'e döndü. O günden bu yana sahilde ve parklarda yaşamını sürdüren Yasemin Kahriman, kendine sahip çıkılmasını istedi.



SIĞINMA EVİNDEN YAKINDI

Akdeniz İlçesi'nde bulunan Atatürk Parkı ve çevresinde kalan Kahriman, başından geçenleri şöyle anlattı:

"Sığınma evinde saat 18.00'den sonra mutfak kapanıyordu. Acıkan çocuklarıma bir şey veremiyordum. Geceleri su içirerek uyutuyordum. Dayanamayıp çıkıp, Adana'daki halamın yanına sığındım ama orada da yangın çıktı. Çocuklarım, 'Anne yangın, kurtar bizi' diye çığlık atıyordu. İki çocuğumu da kurtaramadım.

"ÇOCUKLARIN ÇIĞLIKLARI HALA KULAĞIMDA"

Çığlıkları hala kulaklarımda çınlıyor. Ciğerim yanmış, yaşayan bir ölü gibiyim. Çocuklarım öldükten sonra sokaktayım. Eşim cezaevinde, ben sahilde yatıyorum. Devletten tek istediğim bana ev tutsunlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atilla Ateş Mersin Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (68)

akp ile 2023:

bu başı açık cehennemlik kadına acımayın

107
62
yanıtYanıtla
v:

akp rumuzu ile yorum yaparsın sonra o yorumları begendırırsın bır şekılde bızde yeriz

yanıt10
yanıt24
Diyarbakırlı:

insanmısın sen troll bence sen dinsizin tekisinde sırf muslumanları kötülemek için yapıyorsun, ALLAh hepimize acısın ve afetsin, senide islah etsin senin dahi bu acıyı yaşamanı istemem

yanıt7
yanıt46
Kardeşlik:

Gerizekalı kardeş. . . AKP''li ya da CHP''li olarak bir savaş çıksa; omuz omuza DÖVÜŞECEĞİZ.

yanıt2
yanıt14
atakan:

seninde yorumunu beğenen o pisliklerinde yüzüne tüküreyim . insan mısınız lan siz

yanıt3
yanıt0
insan ol insannnnn:

Kimsin senki cehenemlik diye biliyorsun ne kadar buyuk gunahla bas basasin kazan mubarek ola.Allah sabirlar versin ve Rabim dusmanima dahi boyle aci yasatmasin.

yanıt2
yanıt0
polat:

yüce rabbim bu acıyı sanada yaşatşın kuş kadar beynin yok senin

yanıt3
yanıt0
Cafer canMobil-ANDROID:

dinsiz trollerin amacı insanları AKP den nefret etmesini sağlamak. Oyuna gelmeyiniz. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin.

11
28
yanıtYanıtla
AZİZİİ:

ULA SYSUZ SIPA BU LAYIN AKP İLE NE ALAKASI VAR

yanıt9
yanıt13
ERKAN:

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim yardımcısı olsun dayanılması güç bir acı

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title